Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 27 October 2016

Promo oktober #YLEOCIKMAH..tq semua!!

selamat pagi semua

alhamdulillah ..alhamdulillah..syukur sngt2 atas rezeki ini...ape yg paling2 utama adalah cikmah sngt2 happy sebab dapat sama2 bantu semua ibu2 yg sudi membeli dari cikmah young living essential oils..sbb dapat membantu mereka menjaga anak2 mereka dgn lebih2 sihat...

prom oktober yg lepas..dapat FREE EO POUCH yg cikmah jahit sendiri dengan penuh kasih dan sayang..ewahhh..hahaha...jutaan terima kasih sngt2 sebab sudi beli dgn cikmah...yg sudi repeat order beli essential oils utk tambah koleksi...


ni gmbar masa2 awal2 bulan tu..g amik barang dari geng yleo yg amik dkt HQ tu...tq diana..then COD n ada juga yg pos..


ni antara yg cikmah pos..yg dlm2 kl n selangor tu slalu cikmah akan COD je..seronok dpt jumpa dan share2 bgtau tentang essential oils ni kan..alhamdulillah selamat dah sampai perak..johor n negeri sembilan...yg ni ke johor n kl..

nk order essential oils je pun ada..bnyk yg pos siap2 dah...nnti cikmah share lagi ye hasil oktober nnti...

bnyk lagi tentang essential oils yg xsempat nk story2...

nk tau lagi cepat..whatsapp je..laju2 cikmah reply tau 0176626152..

TQ

PUAN MAH

2 00 sudi berkongsi cerita:

Atie Yusof said...

wah...alhamdulillah rezeki masyukk... moga bizz terus maju..:)

cik mah said...

Tq atie..mehlah try yleocikmah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...