Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 31 October 2016

Pandangan feveret diruang tamu...


selamat pagi semua..

hari ni tentang deko2 rumah pulaklah...

idea ni lama dah terpendam..bila ke ikea hari tu terus grab para tu...hehhe..nama kampunya paralah ye..

yg deko2 lain ni..mcm2 tempat ada..mana yg berkenan di hati beli..tp tu semua rncang gak dulu nk mcm ne baru buat kira2 n beli..

Kaison..romantika dan DIY sendiri lah...




suka sngt sudur ni..xpernah jemu mata memandang...rasa hijau..rasa tenang kat situ...setakat ni xsempat lagi nk tukar2 deko..masih lagi mcm tu je...insyaallah ada masa free nnti..kita tukar2 lah..bg lagi fresh gitu kan..

cat belakang tu coklat pekat dan cair tu..so ape2 hiasan cikmah mmg pilih putih n hijau n sedikit hitam mcm tu...

xminat pun putih sbenarnya...sbb takut nk jaga tu...tp bila gabung mcm ni..alahai..sendiri yg jatuh cinta pulak tau...

en suami biasalah..die akan kagum dengan isterinya ini bila dah siap semuanya..hahaha...ada bakat katanya...cewahhh...bangga kejap..hehehe..mana xnya suami sendiri puji kan..hahaha..

sudut2 lain tu xsempat lagi pun..ala kadar je lagi..masih ada yg nk menambah,.tp xmenyempat lagi nk ke ikea tu ha...eh2 ikea lagi...cikmah suka g sekali je..beli sekali serentak..rasa kepuasan disitu...yg utamanya malas nk jln ikea yg besar tu..ngan anak2 ni lagilah kan...hahaha..g ikea tu wajiblah 3 jam tu...sedar2 dah petang dah tu...

kat romantika pulak..mmg bnyk hiasan mcm bunga2 n frame klasik2 mcm tu,,suka juga...yg balang kaca ada bunga tu kat romantika..kat selayang mall...

yg frame tu DIY je sendiri...yg lain2 tu kat kaison..sbb kaison bnyk huruf2 kan..so best juga...jgnlah g lalu kesitu..mmg berhantu oiii..hahahah..

K lah..t kita story2 lagi ye..

TQ

PUAN MAH

1 00 sudi berkongsi cerita:

sya mimie said...

asslmkm cikmah..
terjatuh hati dengan cara cikmah hias rumah tau..
cantik sangat.
kita buat masa ni duduk kauters.
so memang tak dapat la nak deko2 macam duduk umah sendiri.
tunggu sampai masa, dah duduk rumah sendiri dapatlah balas dendam. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...