Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 1 November 2016

Peppermint essential oils..

selamat pagi..

meh2 rapat2..meh2 bc betul2 tau...

cerita tentang essential oils yg sngt best dan sngt membantu...ape2 usaha dan tawal yakin pada Allah yg menyembuhkan sesuatu..tp kita perlulah berikan yg terbaikkan..

ni cerita tentang essential oils peppermint yg membantu uzma yg start2 nk demam 15 oktober yg lepas..


Adik #babynuruzmanafeesa start nk panas badan...so umi cepat2 amik EO peppermint..Titis dlm air..pastu basah kan sapu tgn minky letak atas kepala adik...cepat2 sembuh ye syg.


ni hari selepasnya..16 oktober tu..

Alhamdulillah..demam adik #babynuruzmanafeesadah semakin kurang..10% je lagi..syukur..EO peppermint sngt2 membantu adik kali ni..EO peppermint dpt turunkan suhu panas dalam bdn adik dr mlm td..ape cikmah buat???

-cikmah titiskan 3 4 titis EO peppermint dlm air..lps tu rendam sapu tgn dan letak kat atas kepala adik..sambil tu lap2 bdn skali adik .
-cikmah sapukan EO peppermint kat tapak kaki adik kiri dan kanan selang sejam skali..
-cikmah sapu juga dekat spine adik selanh sejam skali juga sampailah pagi..

Alhamdulillah..kan dah kata 1 EO ni pelbagai guna..EO ni bantu cikmah redakan sakit kepala juga tau..dah 3 kali dah..xpyh mkn ubat dah..syukur..


awal2 masa join Essential ni..cikmah xde pun minat dgn peppermint..serius tau.sebab xsuka dgn baunya dan yg berangin2 tu...tp bila dah cuba tu..alahai..kan dah kata..xpernah xjatuh cinta dgn essential oils dari young living ni tau..mmglah tau..

cikmah try sekali..then 2 then 3 dan ke 4..masa uzma nk start2 demam tu...ya Allah..hasilnya mmg sngtlah puas hati sngt2...syukur sngt2..

mana xnya..uzma bawah setahun mmg xde ubat utk die kan n xdigalakkan pun utk makan ubat2 ni..so mmg essential oil nilah kawan baik anak2 cikmah..

BFF cikmah juga tau...

skrng ni PEPPERMINT mmg antara feveret..nmpk x kat situ..bukan 1 je kehebatannya..mcm2 lagi boleh..anak boleh pkai utk kurangkan suhu demam...maknya pun boleh hilangkan migrain..kir serba boleh sngt2 lah tu...

mak2 ni mmg kena ada tau..bukan setakat boleh diffuse je tau..boleh direct hidu dan boleh juga disapu..mmg hebat sngt2..mehlah try..korang pasti xkn patah balik lagi..pasti akan terus bercinta dgn young living essential oils ni tau..meh2 whatsapp 0176626152 ye..

TQ

PUAN MAH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...