Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 28 November 2016

Essential oils utk seisi keluarga

selamat pagi..meh2..sebulan promo kali ni habis...rugi sngt2 yg xgrab tu...so meh2 luangkan masa bc ni ye,,




Ni PROMO NOVEMBER dr YOUNG LIVING..

Sape x grab ni..mmg rugi sngt tau..

Beli 3 ni jimat sampai RM40..bukan sikit kan..

Meh nk bgtau..3 ni mmg set yg lengkap sekeluarga tau..

ORTHO SPORT MASSAGE OIL

Ni elok utk suami isteri yg penat travel bw kereta melayan jem tu..kot ada yg rasa lenguh2 bdn tu ke mmg kena pkai..berbaloi2 sbb bukan 15ml tau tp 236ml ye..sngt lamalah bertahan..eh..bnyk lagi infonya..xhbis cerita sini..

STRESSAWAY ROLL ON 👓

Ni senang bw g opis..kot2 kena marah ngan boss ke kan..roll kan je kat nadi2 tu..lega nnti rasa..xdelah sampai nangis2..hahaha..anak2 yg suka tantrum tu pun sesuai..

BREATH AGAIN ROLL ON🎓

Ni xpyh nk kabarkan lagi dah..mmg hebat ubat selesema n asthma..

Cikmah dah ada 3 ni..dah cuba pun..mmg suggest sngt2 utk korang ada 3 ni..mmg rasa lebih tenang je...abah uzmazwa pun dah xde dah ckp lenguh2 bdn selalu tau..maklumlah die travel 2 jam sehari naik moto 😂

Meh2 nk lagi info whatsapp 0176626152 ye..bnyk lagi nk bgtau..free gift baru pun ada ni..so cepat2 sebelum habis.

ni klau tmbh sikit lagi EO..boleh dah jadi ahli terus..lagi2 pulak boleh dapat BASIC STARTER KIT yg ada free juga essential oils STRESSAWAY dalam tu..so berbaloi2 sngtlah kan..bila dah cuba tu..mmg cantik manis akan nangis2 punya..sebab menyesal xbeli awal tau...hahaha...cikmah boleh bantu klau amik 3 ni skali dan cikmah bantu utk terus jadi ahli..jgn risau2lah ye...dah jadi ahli tu...cantik manis mesti akan happy nk share kebaikkan menggunakannya mcm cikmah..mmg xrasa rugi langsung tau..


TQ

PUAN MAH

2 00 sudi berkongsi cerita:

Mazniza Mustapa said...

Essential oil memang bagus 😃 bantu ketenangan minda.

Aimi Muhamad said...

nak beli jugak tapi belum bajet je lg.kena menabung dulu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...