Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 29 November 2016

V-6 vegetable oil complex dari young living essential oils

selamat pagi...masih sempat nk grab promo last2 day november dari young living ni..jgn pk bnyk kali..mmg berbaloi2 punya tau.,.



Bukan senang nk dptkan gmbr yg xde kaki tgn muka & mainan #kaklongazwa & adik #babynuruzmanafeesa ...alahai..slalunya yg ke 25 kali br ok..klau nasib baik yg ke 10..tu pun klau nasib baik..slalunya xbaik..hahaha.tp umi xkan pernah jemu..merekalah kekuatan umi..selain supporter umi..abah uzmazwa..tq2..ni cikmah share ye ape yg best sngt V6 oil dr young living essential oils ni..ni cepat je out of stock tau...




mmg sngt2 membantu tau..semua ada dlm 1 tu kan..ada 7 gabungan minyak yg sngt2 hebat..nk beli 7 tu setiap 1..mau amik 3 4 ratus kan..ni xsampai pun.xsampai RM100 tau..percayalah....bukan 5ml..tp 236ml...tgok tu..hrga mmg sngt berbaloi2 dgn kualitinya..kira setandinglah orang kata tau...

mmg kena ada 1 ni dlm setiap rumah...nk bg hadiah pun lagi bagus..lagi2 utk mak abah tu kan.mesti mereka suka dgn V6 OILS NI..xcuba xtau kan..so meh2 cepat grab ye..

TQ

PUAN MAH


0 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...