Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 23 November 2016

Notis board dirumah..

selamat pagi...

hari ni nk share tentang rumah lagi.

ni semua gara2 en suamilah..die yg minta...selamba aja die ckp tau...


Kena ada tempat letaklah surat2 n kad2 jemputan ni..nnti lupa nk g..bebelan abah uzmazwa tu..hahaha..sambil2 tu die buka pintu stor sumbat kad jemputan 😂

Pastu selamba order..syg kena buatlah board ke kotak ke senang letak ni semua..


Ewah2..senang ek order..hahaha

So..tadaaaa..siap dah..simple notis board utk abah uzmazwa...tetiba idea dtg..zasss...amik itu ini yg ada..siap dah!!! Dengan sepenuh kasih & sayang tau..


guna ape yg ada je kat rumah tu...maklumlah tukang jahit..plus suka bnda2 kraf ni kan..so jadilah seperti itu..horay2..siap dah..senang sngt pun nk buatnyer...bnyk lagi projek on the way tau..nntikan..

cantik manis sharelah juga idea2 DIY kat rumah tu.

TQ

PUAN MAH



1 00 sudi berkongsi cerita:

Mazni Azmi said...

Kami pun ada letak notis board kat rumah 😃 senang nak tulis notis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...