Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 10 November 2016

Hq young living essential oils


 selamat pagi..

cerita minggu lepas ni...tp baru sempat nk update...alasan biasa..xmenyempat dgn anak2 ni..plus..menjahit lagi kan..so ni pagi2 nekad gak nk update blog..sbb schedule entry dah kosong..huhu..

permulaan promosi november yg sngt2 memberangsangkan..syukur sngt2..

so nekad nk pergi sendirilah HQ young living essential oils dekat bangsar south..kebetulan mama ada..so bolehlah menemankan..

gerak awal..sebab xnk nnti ramai orng kat sana..n sebab xtau tempat lagi kan..so g awal lah..

masa sampai..uzma tdo lagi/..so turun dgn azwa je dulu..tulis2 order..lepas tu uzma dah bgn dah..g amik die n mama bw masuk hq..

dari pintu luar kat parking tu lagi dah boleh tau bau wanginyalah HQ YLEO ni tau.



masa dah setel tulis order..tunggu no order panggil..sempatlah nk g kat collection botol tepi tu..boleh amik2 bau EO kat situ..best...bnyk lagi yg xde dlm simpanan ni..haha...xpe2..kumpul slow2..


tadaaa...alhamdulillah setel collect semua order..ni skali dengan kawan2 punya,..cikmah punya 5 DDD dan ada EO lain2 tu..mmg penuh bonet kereta tu tau...nasib muat klau x..kena letak kat depanlah jawabnya..hahah..

nasib juga ada mama..adalah yg menjagakan anak2 dan barang2 kat situ sementara cikmah check order tu...

buat pertama kali dtg HQ ni..cikmah mmg sngt2 teruja..lagi2 tgok kejayaan leader punya gmbr ada kat situ...dah platinum dah tau..wahhh..bangganya..usaha yg sngt2 berbaloi kan..moga cikmah pun berjaya juga nnti,..amin2

ape xtau lagi tentang promo november..meh2 terjah sini...

jgn lepaskan peluang tau..promo november ni bnyk snt free giftnya...

TQ

PUAN MAH


2 00 sudi berkongsi cerita:

dorsett pink said...

kite suka young essential oil ni. wangi

cik mah said...

kan2...eh2..nk nnti terus whatsapp ek 0176626152

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...