Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 21 November 2016

Dewdropdiffuser dari young living


selamat pagi..

alhamdulillah..dah nk penghujung november dah..so dah nk masuk bulan terakhir dlm tahun ni.,.

alhamdulillah utk tahun 2016 ni cikmah dah join young living essential oils..syukur sngt2..bertambah pendapatan sebagai suri rumah..seronok sngt sbb cikmah dah mmg jatuh cinta dengan young living essential oils ni..

ni nk bg 1 review utk cantik manis yg masih lagi terpikir2 nk ke x nk ke x guna dewdropdiffuser ni..

ni dari kawan U cikmah dulu..



alhmdulillah sngt2 dpt bg feedbcak n pengalaman positif utk pertama kali guna kan..mmg cantik manis xkn rasa menyesallah klau dah beli..

Setiap Essential oils ni mempunyai fungsi dan harga yg berbeza..so kita beli ikut kegunaan kita dan ape yg kita nk ...

contoh kawan cikmah ni add skali essential oils R,C..

R.C ni utk selesema dan juga batuk2..gunakan dengan carrier oil..lagi best carrier oils dari young living..V6 oil namanya...gunakan dengan kerap..sebab skali penggunaan hanya sikit2 je..dengan kekerapan penggunaan dpt segera hilangkan batuk2 dan selesema..ni sngt bagus utk anak2 kecil..lagi2 yg bwh setahun tu...sebab mereka xde ubat yg sesuaikan..so ini sngt2 membantu..

utk yg tua2 dah mcm kita ni..eh...tu pun sesuai juga..mcm cikmah..klau sellesema tu..cikmah hidu terus dari botol selama 1 minit..dan kerap buat..mmg cepat je lah baik selesemanya tau..seronok sngt2 bila xpyh dah makan ubat..sbb BF kan..nk elakkanlah makan ubat2 ni...

so ni mmg sngt membantu..memang membantu utk seisi keluarga kan..

nk cuba meh2...whatsapp je cikmah k 0176626152 ye..

TQ

PUAN MAH

1 00 sudi berkongsi cerita:

Mazni Azmi said...

Sebenarnya pasang wangian di rumah ini pun perkara sunnah juga kalau diniatkan. Sebab memang dulu ada riwayat sebut tentang perkara ni.
.
Lagipun kan best rumah wangi je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...