Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 3 November 2016

Review tentang YOUNG LIVING Essential oils


selamat pagi semua..

hari ni nk share review essential oils pulak..alhamdulillah ramai yg bg feedback positif..xde lagi yg negatif..

so meh2 baca review..




ni EO lavender..mmg antara feveret cikmah juga..baunya wangi..n best diffuse masa start2 nk sakit kepala tu...buat sapu utk urut sakit kepala tu pun best juga tau...mmg xpyh dah nk makan ubat dah..lagi2 menyusukan ank ni kan..mmg selagi boleh nk elakkan makan ubatlah..



ni pulak dari pembaca blog cikmah..tq sngt2 tau emmi sudi beli dengan cikmah..emmi pun setia tiap2 bulan mesti akan add 1 atau 2 EO utk koleksi..bila dah ada bnyk tu best..tukar2 slalulah kan...lagilah excited..

utk EO ni..boleh juga di campurkan..contohnya lavender n lemon tu..best utk bg ketenangan n rasa fresh..bgus juga utk cairkan kahak2 tu klau dah mmg batuk2 tu..pagi esoknya mesti dgn sendiri kahak akan keluar bila batuk2 tu..

so senanglah kan..xpyh risau2..masa tidur pun boleh sihat kan..marilah sm2 kita rasa sihat dan rasa bnyk lagi kebaikan Essential oils ni..meh whatsapp cikmah utk tau promo nov ni 0176626152..

TQ

PUAN MAH

2 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...