Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 16 November 2016

Merahnya dapur tu???

selamat pagi..

hari ni cerita tentang rumah pulaklah kan..

misi mencari barang dapur warna merah amik masa juga..ala..sebenarmya kebetulan..klau xrosak still pkai yg lama punya je..xdenya nk beli baru..jimat2 sudahlah kan..

masa masuk rumah baru..ngah buat majlis utk rumah baru..blender rosak..alahai..nasiblah ada yg comel shake & take tu tau..tu lah yg membantu..klau x..habislah...

then habis majlis pulak..periuk nasi comel kami pulak rosak..alahai...sj je tau.so..dah rosak tu...beli lah yg baru..n sj nk gak matching2kan warna merahlah..

cari periuk nasi merah tu senang je jumpa..

tapi blender tu susah pulak..masa jumpa tu tinggal yg display je..ala..xnk lah..so carilah sampai jumpa..alhamdulillah jumpa juga lepas dah 4 5 kali asyiklah xde stok tau..


tadaaa..

yg sticker belakang tu cikmah ubahkn 1 1 bagi sm..tp xsiap lagi tau..hahaha...tu lahnya belnder dan periuk nasi baru..horay2...TQ lah en suami belanja isterinya ini belikan periuk nasi dan blender baru tu..seronok sngt2 rasa,,,

TQ

PUAN MAH

1 00 sudi berkongsi cerita:

LiNda said...

merah itu menawan, hehehe. kalau mak linda memang suke sangat warne merah,brg2 umah mak linda, byk wane merah. kalau linda lak suke purple, turqoise n biru :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...