Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 25 November 2016

Young living basic starter kit & barut baby


SELAMAT PAGI SEMUA..

hari ni cerita 2 dalam 1...yg xtau lagi kehebatan dan kebaikkan menggunakan young living ni..meh2 nk bgtau...

ni utk wife pada bff en suami..




Sambil2 mesej dgn kawan cikmah ni..sambil2 tu die order barut baby...sambil2 tu juga share2 cerita tentang Essential oils..sambil2 tu die eh..jadi ahli dah..sambil2 pulak je kan..kan dah cakap..lama2 mesti jatuh cinta dgn YLEO ni..yg ni FREE je BASIC STARTER KIT...worth RM200 tau..mmg berbaloi2 sngtlah kan..dalam ni je dah ada mcm2..tgok gmbr dah tau kan..so meh2 yg nak tau n terus jadi ahli tu whatsapp cikmah ye 0176626152 ye


tempahan 6 pc barut..3 pcs barut tali..3 lagi barut lekat tu..buat sedondonlah..ni anak ke 3 dah...tahniah...xlama dah tu baby nk lahir..

jadi ahli dapat free BASIC STARTER KIT tu tau..mmg berbaloi2 sngt kan..ada 10 EO yg sample tu...senang nk bw travel..ada juga yg STRESSAWAY 5ML tu..tu yg best sbb kay HQ hanya ada yg 15ml..5ml dalam starter kit je...mcm2 lagi ada dlm tu..so mmg berbaloi2 lah kan..

cikmah bgtau lagi ek ape yg best ESSENTIAL OILS STRESSAWAY !!

-boleh membantu mengawal emosi kita yg xtentu..yg emosi asyik nk marahlah..asyik sedih..n terutama skali stress..gabungan bau dlm STRESSAWAY tu sngt2 membantu mengawal emosi tau..mmg kena ada..

-boleh membantu mengurangkan tantrum anak2...xkisah dari baby sampailah yg 25 tahun tu..hehehe..
cikmah dah banyak kali cuba..so mmg puas hati sngt2 dah..azwa dan uzma xde meragam2 dah slalu..ada tu adalah..bila xdpt ape die nk..hahaha..tp mmg xslalu dah..uminya pun xjadi mak ko hijau dah...

-utk abahnya...hilang penat2 balik kerja ngan masalah kerja kat opis yg melambak2 tu..so diffuse atau calit2 kan kat nadi je...lega rasa..emosi tenteram je gitu..so kat rumah xpikir masalah kerja..layan anak2 je dgn happy skali..

bnyk lagi..mcm karangan klau nk buat tu tau...

so nk tau lagi..jgn malu2 whatsapp ek..

TQ

PUAN MAH

0 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...