Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 7 November 2016

Promo essential oils november

selamat pagi...

lama dah post promo dekat facebook dan ig..ni baru menyempat nk share dekat blog pulak..

meh2 cepat grab promo november ni...bnyk tau boleh dpt free gift..meh2 tgok poster dulu..


utk set yg pertama..yg beli set skali DEWDROPDIFFUSER tu...dapat free 2 essential oils DIY dari cikmah...

5 pilihan tau..antaranya migrain..diaper rash..energize ..eczema dan face serum...

free juga 1 sachet lagi dari cikmah..ni bergantung pada sachet ape yg ada...n paling2 best mestilah free pos juga tau...


set yg kedua pula dengan pembelian RM100 mana2 essential oils akn dpt free 1 DIY essential oils dari cikmah..ada 5 pilihan juga mcm tadi tu...n free juga yg sachet tu juga...kan2 best..bnyk free tau.,.

antara pilihan ESSENTIAL OILS yg best adalah..PEPPERMINT..PURIFICATION..ORANGE..LEMON..CEDARWOOD..eh mcm nk ckp semua je pulak..hahaha...

so mehlah nk tau ape2 info lagi n klau berminat tu boleh whatsapp cikmah ye 0176626152..cikmah akan membantu sedaya upaya...

TQ

PUAN MAH

1 00 sudi berkongsi cerita:

dorsett pink said...

waahh! best ni. nanti kalau kita nak, kita bagitau k

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...