Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 11 April 2013

Dua lapis..


selamat pagi cantik manis..tngh wat ape tu??? sarapan ke??? bgus2...mari2 puan mah ade lagi yg nk share n pada yg berkenan nk sewa boleh lah juga lihat2..kat cn pun ade beberapa brng yg boleh disewa...

kali ni nk share tentang kain lapik untuk dulang hntaran...puan mah guna dua lapis...lapis lapik yg pertama adelah kain satin yg keras sikit..n 1 lagi tu pulak yg jenis jarang sikit n ade bling2 gtu ye...masa beli ni dekat kedai sayang you semua house..mmg bdget sngt nk beli..nk yg murah je...ingt nk pkai selapis je..last2 mama kata mama sponsor separuh..horay2..ni yg best ni klau p beli barang2 ngan mama...hahahha..ank mama ni mmg berkira2 sikit..so...pilih2..amiklah dua ni...harga x berapa ingt...semua ni ade 18 helai...jarang ade 9 n satin ade 9 juga...



siap gosok lagi n hangerkan tau sebelum nk letak kat dulang hantaran tu..hahahha..semngt ha..terima kasih pada adik sepupu yg rajin membantu,...

ni pulak contoh yg dah letak kat dulang hantaran...

ni pulak dari kak sepupu...yg satin ni kak sepupu beli rasanya n yg jenis jarang ni kak sepupu wat sendiri..masa tu puan mah adelah tolong2 gunting..baru2 belajar masa tu..adelah 3 tahun lepas kot...




ni ade 7 satin n 7 jarang..sngt cantik tgok bila blink2 ni...

puan mah gunakan untuk lapik dulang hantaran dari en suami...


maaf ulang tayang gmbar..hehehe...cari2 xde pulak gmbar hntaran full...so ni pun jadilah ye...

tadaaa....puas hati sngt2..sbb menepati tema...horay2...

pada cantik manis yg nk wat sendiri sngt2 diigalakkan...n pada yg nk sewa ngan puan mah pun boleh je...anytime...mmg special harga sewa untuk semua B2B...sbb kita kan b2b yg bdget2..hehhee..ewah..perasan b2b...dululah kan...



TQ

PUAN MAH


4 00 sudi berkongsi cerita:

NinaAz said...

Nina ritu beli. Memandangkan anak sulung. 6 lg kt bawah recycle jea. Lg pun niba beli warna y boleh masuk dgn semua warna. Putih+krim

Miss Dilla said...

cik mah..bkenan tgk vintage bag tuh..xnk wt sewa ke? :)

cik mah said...

@Miss Dilla

Dilla..mmg ade wat sewa pun..cuma xsempat publish..hehehhe...cik mah email ye quotation...email lame kan?

Mimie Najib said...

macam sy kain lapik dulang tu buat sndiri je..hehe.. sebab tgk nak beli siap macam mahal je..so beli kain meter, potong bulat2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...