Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 1 April 2013

Hint!!!

selamat pagi cantik manis...alhamdulillah terpandang ticker..sudah genap dua bulan...syukur ke hadrat illahi....hidup berumah tangga semakin bahagia....kadang2 je ade hujan lebat sikit..hehhee...sikit je..

"sedangkan lidah lagi tegigit..inikan pula suami isteri..." 
 (nanyi ikut style P.ramlee ek..hehehe)

ni xmo ckp ape2 pun...just nk bg hint je...rasenyer ramai dah tau..bila terkantoi bg hadiah kat teha...yg dah pun selamat melangsung perkahwinan..hehehe...

teha siap capture lagi..hehehe...




ni yg first skali BFF post kat FB puan mah...hehehe...nnti puan mah story2 ek..ni hint je dulu...bnyk bnda nk cerita...



ni pulak yg puan mah post kat wall BFF puan mah....


to be....
ni pulak puan mah post kat instagram n fb skali..to be apakah?????



kenapa dua????

yg ni pulak yg BFF puan mah post kat instagram n fb die.....kenapa dua?????tunggukan jawapannya ye...


then yg inilah dari teha....



atas sbb2 keselamatan puan mah padam2 sikit ye nama...

so hari ni just hint...sempena 2 bulan usia perkahwinan...alhamdulillah..esok2..puan mah full story okay...

TQ

PUAN MAH

13 00 sudi berkongsi cerita:

Nurul said...

congrats hehe

SarahSyafiq said...

tahniah:)
dah change status M2B plak ye.blh la share2 experience:)

AyongAtikah Zaid said...

hehe...syioknya....puan mah, share tips2 and petua2 sekali tau....ayong nak cepat2 jugak...hehe...:-)

♥ Chacha said...

heeeee.. kitaa dah tahu dahhhhh. Nak say congrats lagi sekali la cik mah. hikhik.

cha said...

congrats. doakan i pulak :')

khadijah said...

puan mah, dija dah perasan kat fb puan mah.. tahniah tau.. jaga diri.. lagi tengok en hubby dia mengidam nak caramel, dija aritu lagi nak makan caramel tengok puan mah buat pulak, tapi dija malas sampai skrg tak wat lagi hee

cik fadh said...

wahhhh cik mah ! tahniahhh !!!!

Firuz SR said...

Alhamdulillah...Bestnya!!!!!lama tak berblog rindu semua orang...Waaa...

FIFI said...

mummy to be..semoga selamat semuanya...aminnn...=)

Baby said...

bestnye dah preggy.. Kite masih mencuba lagi ni...

EdDynNa ♛ said...

HAHA . congratz kak Mahh :D walaupongg hint jee kann .

merahitujambu said...

TAHNIAH DEAR

❤Mrs. Myra❤ said...

alhamdulillah...tahniah cik mah..eh, puan mah..ehehe
take care dear :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...