Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 2 April 2013

D.I.Y Tasbih paling banyak....


selamat pagi cantik manis.dok di rumah hari ni...sesuatu telah terjadi pada diri puan mah smpaikan sesuatu keputusan terpaksa diambil...sedih sngt...tp bersyukur...itu nnti puan mah cerita ye...maafkan sngt2 sbb xsempat sngt nk BW blog cantik manis...ade bbrapa je yg sempat...akan di BW ye dengan segera...hehehhe....dugaan menimpa....

xpe..kali ni nak cerita tentang sesuatu yg paling bnyk puan mah wat....

meh tgok gmbar dulu...





ni masa pembikinan....masa ni dalam 100 lebih baru siap tau...bnyk lagi .....Alhamdulillah BFF puan mah sudi membantu...en suami lagilah..mmg xpyh cakap...mmg sngt2 membantu...

masa puan mah masak untuk makan malam...tau2 en suami tgh watkan tasbih....alhamdulillah...

masa ni alhamdulillah dah berjaya siapkan 600 utas tasbih tempahan dari B2B yani....terima kasih yani kerana memberi kepercayaan pada puan mah...mmg seronok sngt2 sbb dapat watkan tasbih untuk doorgift yani...


yani tempah 600 utas tasbih warna yani xkisah...so puan mah campur2 kan je...suka sngt bila tgok warna mcm2..then untuk bekas letak tasbih...puan mah letak dalam beg organza tu...nmpak jelas tasbihnya...lagilah suka....mmg geram tol tgok bila dah bnyak2....


TAHNIAH untuk diri sendiri kerana berjaya menyiapkan tasbih cinta yg sngt2 bnyk ni..paling bnyk dalam sejarah wat tau...hahhahaha...then puan mah pos ke penang khas untuk yani...alhamdulillah smpai dengan selamat....sehari je tu....

Gambar amik dari fb yg yani tag puan mah...   :)

lupa pulak...untuk tag pun puan mah wat kan..yani nk yg simple je...just letak nama n tarikh je....then puan mah siap beli tempat pemotong kertas tau sbb nk wat tag yani...wahhh...semngt tu....hehehe...

pada yg sudi nk menempah tasbih cinta dari puan mah bolehlah ye contact2....ni email puan mah

rahmah2287@yahoo.com

sekarang pun tgh menyiapkan tasbih cinta untuk B2B juga....seronok sngt2....

tahniah buat pengantin baru 

IRYANI & SUAMI...


ni lah iryani yg sngt cantik n comel masa hari bahgianya...
yani puan mah amik ye gmbar kat fb nk letak cn...   :)

semoga bahagia sehingga ke syurga n dikurniakan kesejahteraan dalam rumah tangga...
sama2 kita menjadi isteri solehah ye.....

TQ

PUAN MAH

8 00 sudi berkongsi cerita:

NinaAz said...

Vavava. Pn mah bisneswomen ghupanyaaaa. Jom join ga nina puan mah ;)

Cik Jelita said...

puan mah...lawa la...nak order, bpe hrga per pcs ni?

cik mah said...

Nina:hehehhe...mestilah..kn maju kan...baiklah..akan segera join...

Cik jelita:iye dear...tq2...boleh2..harga ikut kuantiti berapa. Yg nk...nk berapa dear...email boleh.

Saya Disini said...

rajinye

Amalina Ali said...

rezeki lepas kahwin pulak ni ek cik mah. :)

missGogreen said...

rajin nya puan mah kite..

orked violet @ SYA said...

rezki org creative.. best La!! =)

Mimie Najib said...

geramnya tgk tasbih2 tu.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...