Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 15 April 2013

Yang tercari-cari...

selamat hari isnin cantik manis...alhamdulillah like untuk tasbih cintaku sudah semakin bertambah...terima kasih semua yg memberi sokongan....

okay..hari ni lebih semngt...nk sambung review boleh???

hehhehe...lame dah terperap kat draft...xsempat nk menip..maklumlah.konon2 jadi bisneswoman kan..bz lah sikit....

en suami mencari rumah untuk family yg akan dtg masa mjlis kami...jauh tu dtg..dari besut tu...so en suami cari2 kat google n alhamdulillah jumpa kat mudah...

kira mcm homestay..mmg sngt2 puas hati..katil semua bnyk..siap aircond lagi...


dalm bilik ni mmg besar..ade katil queen n single..yg single siap le tarik bawah lagi..mmg sngt bgus kan,,,


then meja makan pulak...untuk tempat cas mmg bnyk...sngt2 mmahami tuan rumah ni..


ni bilik yg lain pulak...semuanya ade 4 bilik...


toilet pun cantik tau..dah renovate...


ni tc kat ruang tamu n ade bnyk sofa...suka sngt...


kat dapur pulak kelengkapan mmg siap ade..pinggan..tong gas...pun ade juga...


ni antara sofanya...


overall mmg kami sngt2 puas hati...rumah ni dekat ngan kolej UTAR taman melati...then dekat ngan MALI char keaw teow tu...klau dok k.l mesti tau kan,...mmg tempat makan jgn risau..senng nk cari...

mmg kami bg 5 bintanglah dari 5..hehehe...

harap2 dapat membantu cantik manis untuk cari homestay area2 taman melati n wangsa maju...

TQ

PUAN MAH

3 00 sudi berkongsi cerita:

NinaAz said...

Mali corner. Bestnya. Dah lama teringin nk p try. Tapi tak pergi2

LiNda said...

bersih n kemas je umah tu. Linda pape pun mesti nk tgok toilet dlu...kalo toilet bersih, bru senang hati..hehe

Mimie Najib said...

cantik la rumah tu..macam blh buat umh sndiri je..complete.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...