Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 1 September 2015

2nd pregnancy: Adik baby di bulan febuari..

selamat pagi kesayangan...sudah di bulan september dah..kejap je masa berlalu kan..alhamdulillah sudah 4 bulan cik mah mengandungkan adik azwa...

ni gmbr share hari tu kat ig...share jugaklah kat sini buat kenangan...

syukur alhamdulillah...



insyaallah juga nnti adik baby kaklong azwa akan lahir bulan sama ngan kaklong die feb...xtaulah klau tercepat nnti januarilah...harap2 baby lahir cukup bulan mcm kaklong...

tu gmbr scan masa 12 weeks...dah dapat tgok baby punya jantung masa tu...

berat cik mah pulak masa tu 49KG je...perghhhh...semakin ringan ummi..harap nnti naiklah beratnya..adik baby punya due date sama lagi setakat ni...syukur...tu stoking kaklong ada lebih 1 xpkai masa tu...so teringat n amiklah gmbar..kira 1st hadiah dari kaklong ye utk adik bby...

alahan syukur mmg dah xde dah lps je 2 bulan..masak2 semua dah boleh...bdn pun makin sihat n dah berbisnes seperti biasa dah..

TQ

PUAN MAH

12 00 sudi berkongsi cerita:

Ija Rased said...

alhamdulilah...moga ibu dan baby sihat hendaknya

Aimi Muhamad said...

take care

merahitujambu said...

tahniah dear
kaklong umur bapa skang

IMaH said...

Bestnya cik Mah. 4 bulan dah. Tak lama lagi Azwa dah jadi kakak. Hihi..

cik hani said...

February..

anibersary kami,,.,.

dulu plan nak mengandung dan lahir bulan feb gak. tapi takde rezeki lagi..huhuhu

cik mah said...

Tq2...amin..

cik mah said...

Tq dear.

cik mah said...

Tq2...skrng azwa nk masuk setahun 7 bulan...ngam2 adik die lahir nnti..insyaallah die 2 tahun

cik mah said...

Aaa imah..kjp je kan...azwa sngt suka nk jadi kakak..

cik mah said...

Yeker...eh sm lah kita..insyaallah..ada rezeki utk hani nnti...cik mah doakan...

sya mimie said...

asslmkm cikmah.. alhamdulillah.. seronoknya nak ada baby baru.. meriah la kaklong azwa.. :)

cik mah said...

Mimi:aaa...itulah...nk ank 2 dah kan..azwa mmg suka nk dpt adik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...