Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 7 September 2015

Kids Paradise utk anak-anak..

selamat pagi...

alhamdulillah diberikan kesempatan untuk menulis lagi...

ni lama nk share...nasib rajin snap gmbr tau..hehe..

ni sepupu cik mah gtau ada tempat main2 kat quill mall kat kg baru tu...dkt kg cik mah lah..masa tu raya kedua..raya rumah pakusu..lps tu lepaak jap quill ngan sepupu..then g lah tgok tempat ni...

pubic holiday nk masuk RM40...utk 1 hari boleh keluar masuk g mkn dulu ke...

klau hari2 biasa dlm RM20 lebih je..

so masa tu belanja anak sepupu sorang RM40..then tgok2 ada annual pass..RM150 utk 6 kali masuk..pk2 okeylah berbaloi..sbb dekat gak klau nk g pun..lagi pun cik mah xde plan nk g holiday lagi sbb dah preggy kan..so okeylah..tempat azwa utk kebebasan die n bg die explore..

masuk ni le ada 2 peneman...masa tu sepupu azwa yg tingkatan 2 teman n jaga amani yg 8 tahun n azwa..ummi n lain2 lepak kat luar je...

memula tu tgok tgok mcm geli2 nk main ala2 pasir tu..lama2 okey..sbb lain dari pasir kot..

oh ye..nk masuk ni kena pkai stoking ye..klau xde mereka ada jual..



ni contoh annual pass azwa..ada lagi 4 kali masuk...


ni pulak azwa masa kat kids paradise quill mall...sakan die tau...2 jam juga dlm tu...xtau penat..ummi ngan abah gilir2 jaga die..perghhh..mmg letih mengejar die...hahaha...tempat ni xluas sngt..ada lagi besar kat the mines..nnti nk try g sana pulak..

bnyk bnda azwa belajar kat sini..mendakilah...melompatlah..gelongsorlah..baling2 bola..main ngan kawan2..alhamdulillah..kdng tu biakan je die..tgok pndai x die bw diri..alhamdulillah..pndai pun...

blik tu lena die tdo..kepenatan agaknyer...hahaha

so..mommy2 le r try bw anak2 ke sini..seronok tgok dieorang main n explore bnda baru...

ni ada 2 video azwa masa kat situ..



video

ni masa main kereta gelongsor..abah die yg angkat die naik turun..


video

ni sesi kerehan tenaga..kat sini selamat..semua bnda die balut ngan span tebal tu..so xde masalah klau jatuh...



TQ

PUAN MAH..

9 00 sudi berkongsi cerita:

yanie yusuf said...

alah comelnya dia..
Salam Blogwalking : www.yanieyusuf.com

misz sheyla said...

WA...Boleh try dkt the mines...

Farhain Azmi said...

heppy nye azwa syg ni..hehe

dorsett pink said...

saya dah bawak anak saya gi sini kat mines... skrang harga dah naik, saya dah tak bawak dah la.. saying nak melabur duit,.. hehe

cik mah said...

Ooo yeker....cik mah belinpass tu...so okeylah..selamatlah ...hehe..

cik mah said...

Aaa...mmg die suka betul...

cik mah said...

Kan2....tgok ada blogger share lagi besar..

cik mah said...

Tq aunty...tq sudi bw sini...t cii mah singgah pulak ye..

.hasina. said...

Minggu ni pun nk bwk Naurah pegi kids paradise ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...