Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 28 September 2015

Pretty princess zara

selamat pagi..alhamdulillah...

pertama skali syukur atas rezeki ini...

serius masa ayah mesej gtau ada surat samp[ai...ckp nnti cik mah g amiklah...tetiba ayah whatsapp gmbr surat n nmpk eh dari karangkraf n ada tulis tgn PA&MA..

Teruslah excited n suruh ayah buka...ayah pun bc..masa tu blur..ape ke die..prettyprincesszara ek..terus suruh ayah snap gmbar surat n terus buka ig n fb cari..hehehe...

ooo..ni rupanya ada contest yg cik mah join masa bulan januari lepas dekat majalah pa&ma..alhamdulillah rezeki azwa menang tudung bby...RM100 tu bnyk kan...dapatlah 4 helai tudung..tmbh sikit RM23..horay2...


so masa tu ushalah fb PPZ...n nmpk nk cari model baby utk tudung baru mereka...so cik mah tnya abah azwa n abah azwa benarkan...so trylah whatsapp gmbr n tnya...alhamdulillah...dapat utk screening photoshoot masa 8/9 yg lepas..yg follow fb n ig cik mah mesti tau...


ni gmbar owner ppz share dekat pages..nmpk ummi bersungguh kat situ nk menyuruh azwa beraksi..hehe...alhamdulillah..awal2 tu nebes gak takut azwa xmo nnti...

tp syukur sngt..azwa beraksi ngan jayanya...sngt excited lak tu..hehehe...suka sngt die...tudung pulak tu kena ngan bj die...

pling best sbb azwa pndai tiru gaya kita wat...suka owner tu tgok die beraksi...



tadaa...ni gmbr tok ayah azwa snap masa azwa ngah screening photoshoot tu...

n alhamdulillah...xsampai sehari lps tu..owner ppz mesej gtau azwa terpilih jadi model tudung bby mereka...alhamdulillah rezeki....syukur sngt2...

eh,...anak ummi dah mula bekerjalah..hehehe...


nnti cik mah share lagi ek tudung yg azwa dpt tu..

TQ

PUAN MAH


8 00 sudi berkongsi cerita:

mairah mairah said...

comelnyaaa..kecik2 da pndai pose..he.

Baiduri said...

Wah...tahniah azwa... dh la comey ^_^

InaYusoff said...

Ya Allah..
Comeynye azwa..
dan pandai tol posinggg...

taknak plak dia bukak tudung tu ye cik mah?..

kalau piya ni, sesaat je pastu lupakan saje laa.. ;p

zeera lily said...

comei je azwa... tahniah ye...

cik mah said...

Tq2...azwa suka tiru ape kita buat..tu ygbpndai pose kot..

cik mah said...

Tq aunty...

cik mah said...

Hehe..tq aunty...die suka pkai tudung..nk kuar rumah pun buang sampah ke ape ke..kalut die cari tudung..walaupun die sebut tudang..hehe

cik mah said...

Tq2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...