Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 29 September 2015

2nd pregnancy: Persiapan bermula di SUPERMAK..

selamat pagi..

lama rasa xcerita pasal adik azwa kan...hehe..maaflah adik..ummi bz mcm2 ni..kerja keras sblm bercuti pantang nnti...

memula adalah sikit blur nk beli ape sebenarnya..memandangkan bj semua ada...bj serius bnyk dah kot...mmg xnk beli bj lagi..sbb bj azwa mmg bnyk masa kecik2 n pkai kejap je...lagipun warna selamat biru je cik mah beli dulu tu..

tp nnti insyaallah akan beli juga sehelai ke 2 helai utk meraikan adik azwa lahir..kenallah adil kan..

so konon2 nk g marissa shop kat shah alam..skalnya xsempat..maybe next timelah kot..sbb rushing2 hari tu...

so teringt ada kedai supermak area2 rum,ah je masa tu..dekat sri rampai..k lah..g menyinggah jp masa hari ahad 6/9 lepas....

nk tgok2 ape yg boleh beli..hehehe...senarai tu ada dah..so okeylah cari mana jumpa beli dululah..


tadaaa...kali ni warna selamat pilih warna hijau pulaklah...jumpa comfoter mcm azwa dulu...huhu..xshare ek gmbr comforter azwa dulu..hehehe...maaf..masa tu beli kat GM RM75..yg ni RM130..tp lagi besar n jenis kain nmpk lebih elok dari yg azwa punya sebelum ni..pilih2 berkenan yg ni...

then beli bantal karipap adik azwa 1...yg ada 2 dah..tp dua2 dah kuning walaupun ummi dah basuh berkali2..sbb kaklong azwa tdo peluh2 bertanda habis..hahaha...so ni keeprluan kena beli...RM15..

pastu beli tungku baby...dulu xbeli pun..lupa..mama wat kan je..kali ni belilah..kesian mama...RM10..

pastu hajat nk beli topi tercapai..comel sngt RM10..beli 2...yg sebel;um ni..ada 3 dah..so cukuplah kan...xle bnyk2 nnti xpkai pulak kan...

pastu masa kat kedai biasalah azwa wat havoc die tunjuk2 comel tu..hehehe....masa nk blik anak owner supermak pnggil nk bg azwa topi tu yg azwa pkai tu...

comel sngt..le pkai dua2 arah tau...

TQ sngt2 sbb bg free gift topi ni skali...

so setakat ni..ni je dulu persiapan adik azwa..nnti kita sambung lagi k..

TQ

PUN MAH

9 00 sudi berkongsi cerita:

Baiduri said...

Sonoknye menanti org baru kan...xsabar3....hehe
Smoga dpermudahkan....

Baiduri said...

Sonoknye menanti org baru kan...xsabar3....hehe
Smoga dpermudahkan....

Fiqah Feeona said...

Wah..semangat dah nak dapat adik si Azwa ye..

lia ummiirfan said...

wahh.. dah ready dah..

Aimi Muhamad said...

anak kedua lebih teruja kan? sbb mcm dah tau nak beli apa.apa yg perlu.

cik mah said...

Aaa...teruja lain utk anak kedua..tq2..

cik mah said...

Aaa....kan2..

cik mah said...

Aaa...betul tu...tp blur gak sbb mcm bnyk dah ada..hehe

QasehnyaRania said...

cik mah tgh pregnant ye.
jaga diri :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...