Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 2 September 2015

Potty toilet utk azwa..

selamat pagi...

cik mah start beli ni masa cik mah perasan yg setiap kali aza nk yak je die akan ckp die nk yak...so..masa kuar g manjaku jumpa benda ni...so trylah beli...

RM10.90 xsilap..lepas je tu...hari isnin...lps sarapan azwa kata die nk yak..terus bw die g toilet n ckp kena duduk kat sini utk yak...die ikut je...n cik mah pun ajarlah die meneran sambil dok tgok sticker hello kitty die kat dinding toielt..happy2 je die meneran...dah sudah die g tau..




oh ye..jgn tinggalkan pulak die seseorang kat bilik air tu...karang terjatuh pulak die ke ape ke...kena duduk depan die pantau die...

petang tu pun die gtau juga bila die nk yak..so mcm biasa cepat2 bw die g toilet...

alhamdulillah...nk yak2 dah lepas...cuma nk buang air kecil je belum lagi..baru2 ni ada gak die ckp nk yak..tp die buang air je...okeylah tu...start masa tu seminggu sebelum azwa setahun setengah...alhamdulillah..xpenat ummi nk rendam CD kamu klau yak..hahaha...bukan payah pun..tp lagi mudahlah dari biasa...

cik mah xde pun target bila nk stop pkaikan azwa pampers n CD...bialah kot die pndai sendiri..ni pun dah bnyk2 syukur dah sebb die dah bnyk bnda pndai...azwa bnyk belajar dr ape die tgok..suka dok ikut2 orng ckp n suka tiru2 ape orng buat...hope nnti le r tolong ummi tgokkan adik die..

mommy2 lain jom share2 cara mommy pulak..

TQ

PUAN MAH



5 00 sudi berkongsi cerita:

Aimi Muhamad said...

huhu...bagusnya azwa.kite pun target nak potty train Thaqif sebelum umur 2tahun. skrg kalau masuk bilik air utk mandi mmg train suruh kencing dahulu.dia ok.berak selalu dia wat diam je, tbe2 ada bau.slowly will train him la.

cik mah said...

Tu lah..cik mah pun xsangka azwa tetiba je pndai..okeylah kan..train slow2..insyaallah..

IMaH said...

Bagusnya Azwa! Bagus kalau dpt train awal2. Fayyadh belum nampak gaya lagi blh tinggal pampers. Hihi...

cik chinta said...

oo..ada jg jual mende alah ni. bgs jg dpt bli. xtau mana jual kat sabah ni.

Farhain Azmi said...

cepat belajar azwa ni.. untung ummi dia :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...