Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 15 September 2015

Borong baju di dewan beringin...


selamat pagi..

ni kawan cik mah gtau..xde banner ke ape ke..die tau dr mana pun lupa nk tnya hari tu...xingtlah rasanya sebelum puasa kot..

dewan beringin dekat sri gombak..

katanya ada sale baju2...

bila g tu..bukan je baju baby2,,mak baby..bapak baby..semua ada..mcm lengkaplah..sales dari the store..

ae lagi..mmg serang bahagian bj azwa je...

sbb t-shirt abah azwa dah ada pun masa tu..cik mah xde ape nk cari pun..so belikan utk azwalah...

masa ni tgok saiz besar2 juga..okeylah ada sampai 5 6 tahun tu...7 8 9 tahun pun ada je...

so pilih2 yg bawah RM15 sehelai..hehehe..

okeylah harga lepas diskaun bnyk tu...



cik mah xingt berapa helai ntah cik mah beli...tp total tu xsampai pun RM170...tp bnykkan tu..tu siap lipat  n bj sepasang..ada gak bj jalan..yg biru tu gaun...suka sngt..mamalah suh beli..tgok hrga RM84 mcm tu..lps2 diskaun dptlah RM24..perghhh..mestilah amik..budget nk pkai raya haji..skali..eh hari tu muat dah azwa ni pkai..hahaha...saiz 2 tahun...azwa bdn xberapa berisi pun..tinggi je lebih..

pastu bj2 tdo die je..then bj lubang2 tu mmg wajib ada..gaun2 biasa tu dlm RM11-RM15 je..okeylah kan...jenama pun

cik mah mmg slalu beli bj azwa time sale je skrng ni...kumpul2 duit siap2...t ada sale je g...beli skali harung tu dpt bnyk...berbaloi sngt...RM200 tu le dpt lebih dr 15 pasang bj..berbaloi..mcm masa nk raya tu beli kat sogo..seluar jeans 3 jenama polo..bj jenama polo..ada bj anak buah skali..tshirt jenama bear ape ntah..bnyk gak...dlm RM240..berbaloi..sbb jenama polo n tahan lama...mmg beli jenas semua saiz 2 years mcm tu..sbb azwa cepat tinggi..

so..buat mommy2 marilah berbelanja dengan bijak..marilah menabung dahulu n g sales je memborong..hehehe...

TQ

PUAN MAH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...