Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 8 June 2016

Azwa & Model baju raya

selamat pagi..

ni nk cerita..kawan2 dekat ig n fb semua dah tau kot...ni nk share kat blog buat kenangan pulak..

malam2 sbnrnya..tetiba kakak cik mah whatsapp...ada orng cari model kanak2 perempuan utk baju raya..katanya dekat je..kat gombak..die suh cik mah mesej pagi2 esok..

okeylah..esok pagi tu try lah mesej..alhmdulillah respond cepat je dari akk tu..minta gmbr azwa..cik mah sentkan gmbr azwa photoshoot tudung tahun lepas n gmbr masa wedding adik cik mah tu..

then akk tu kata ada 50 orng dlm list..so nnti tgok mcm ne..

so cik mah xletakkan pape harapan pun...sj cuba2 dah ciklong die suruh..try je lah..

hari sabtu masa nk g tgok rumah kami..g makan dulu dekat nasi lemak kat gombak tu..masa tu bz wrap uzma sambil makan..mama cik mah ada skali masa tu..en suami bz layan azwa makan...xperasan pun ada orng pandang2..

then nk balik dah masa tu..en suami g byr ngan azwa..cik mah n mama n uzma tunggu tepi kedai..masa lalu tu nmpk ada budak lelaki ngan ayah die..eh mcm pernah nmpk muka budak laki tu..tp xle nk recall..hahaha..pagi lagi masa tu kan..so tunggu je lah tepi tu..tetiba je nmpk akk tu dok kalut2 ngan hp..ngan duitlah..ngan purse...mama pulak ckp pasal bj akk tu cantik..kami dok usha2 akk tu...

eh tetiba akk tu dtg dekat..

tetiba tanya,,,pasal azwa...katanya sedang mencari model kanak2 perempuan..akk tu unjuk kad die AYSYAMEDINA...

terus cik mah ckp..la saya mmg ada mesej akk pun...

laaa..akk tu lagilah terkejut...suka die masa tu..cik mah masih terpinga2 n terkejut...azwa pun sampai ngan abah die...then anak lelaki akk tu sebaya azwa dtg gak dekat situ ..la yg cik mah usha tadi tulah..patut pernah nmpk,,sbb tgok kat ig hari tu..ehhehe..

terus akk tu nk ukur2 tinggi ngan anaknya..nk tgok sesuai x,,,alahai..comel je 2 2 ni tau..

akk tu kata t kita contact2 je..dekat je rupanya rumah kami..so meneruskan hal masing2...

seronok masa tu..sbb xsngka jumpa ownernya sendiri...excited call ciklong die bgtau..

nk whatsapp sbnrnya bgtau yg kami berjumpa tadi..tp sebab bz sngt pasal rumah xsempat mesej..

malam tu akak tu mesej blik...katanya puas die skroll cari mana 1 lah yg azwa ni..hahaha,...alahai..sweet je tau..katanya in shaa allah mmg nk amik azwa..tgok confirmkan ngan model utk jadi ayah je..cadangnya mmg nk buat 1.6 nnti..so bgtaulah abah azwa n mak ayah n adik2...semua excited..hahaha..

so start dr tu bgtau azwa yg die nk kena bergmbr pkai bj raya nnti..die suka je.,.mulai hari tu,,die lagilah kemain lagi...

muka azwa masa mula2 sampai tempat nk amik gmbr...nebes bukan main lagi...tp lepas tu die lah yg excited sngt.

..nah..belanja 1 gmbr utk aunty2 cantik semua..



bnyk lagi gmbr lain..t nk tgok baju cantik ni..followlah AYSYAMEDINA EK..

TQ

PUAN MAH

8 00 sudi berkongsi cerita:

nam@along said...

Ala...comeynye azwa :)

cik mah said...

Tq aunty..

noorliana zamri said...

geram je tengok gambarnya

zeera lily said...

comel kan? kite dah lama usha baju2 aysyamedina ni... bju raya tahun lps.. tgk azwa pakai lagi la trus jatuh hati sbb comei sgt.. bebudak pakai bju aysyamedina mmg sgt comel..

orked violet @ SYA said...

nampak cikmah share kat fb.

comel gile azwa. muke mix kan :)

cik mah said...

@orked violet @ SYA

ooo..itulah..sini simpan juga buat kenangan..

cik mah said...

@noorliana zamri

hehehe...geram nk gigit2 x??hahaha

cik mah said...

@zeera lily

aaa...sngt comel...lagi2 sbb bj tu ada poket comel sngt tu...lagilah cute budak2 pkai kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...