Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 23 June 2016

Bokitta emerald green lagi..

selamat pagi...

lama dah stp beli bokitta lepas dapat warna idaman hati ni..cik mah mmg nk sngt yg ada warna purple n emerald gitu..skali dah digabungkan skali...wahhh..mmg sukalah sngt kan..

so smp[ai entry ditaip xtambah dah stok dulu..sebab mmg dahulukan duit utk persiapan rumah dulu..



yg kali ni cik mah beli saiz chic maxi..labuh n selesa sngt pkai...kain pun sejuk je n selesa...paling best sbb cepat sngt nk pkai n bersiap...xpyh tunggu lama2 dah tau...tu paling best..dengan ada anak 2..dgn sibuk2 pk nk gak cantik2 n kemas2..so ada bokitta ni mmg snng lah sngt nk cantik dengan cepat...hahaha...

tu kaklong n uzma pkai bj br beli kat opening giant setapak..RM8 je..murahkan..suka sngt..kain pun sedap gak..
headband pkai semua yg dlm stok je..tu pun lama gak x beli..last beli bulan 6..slalu ada saes je cik mah beli tmbah2 stok..anak 2 kan...so kena ada headband bnyk sikit..baru meriah..hahahha...

okeylah tu je nk share...

TQ

PUAN MAH

2 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...