Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 13 June 2016

Baju aqiqah anak beranak


selamat pagi..

alhamdulillah majlis aqiqah uzma dah selesai dgn jayanya atas bantuan ramai orng..lebih2 lagi family..terima kasih sngt2..

hari ni umi uzma nk share tentang bj yg kami pkai masa majlis..baju anak2 n umi ibu je lah ye..bj abah n abi biasa2 je lah..mestilah..mak pengantin mmg slalu je over kan..hahaha..

pertama cik mah cerita baju anak2 lah...

over pulak klau bj umi n ibu cerita dulu..haha...

baju azwa n uzma ni cik mah survey2 kat ig tu memulanya..malas nk g beli ikutkan..

ada je yg berkenan..tp bila tgok2 owner ig tu rajin je post2 gmbr bj baru2 sampai..tp gmbr semata..details semua xde..ramai yg tnya..xde reply pun kat ig tu..geram pulak tgok..lama gak usha2 dlm seminggu..last2 give up lah..malas nk whatsapp dulu..nk tgok hrga berpa..klau kena budget n ada saiz barulah nk whatsapp..tp ni details pape tentang bj pun xde..so malas jadinya...

last2 ada 1 hari tu keluar g setapak central..g anakku..tgok2 ada pulak gaun purple ..tgok2 lagi ada juga saiz utk kaklong n adik uzma..cantik pulak tgok..hrga mmg boleh tahanlah..tp sebelum ni cik mah pernah beli gaun gak yg azwa pkai masa maternity photoshoot tu..tu pun beli dekat anakku..

sblm betul2 nk beli tu..ronda2 lah dulu..last2 xde yg berkenan..nk gak yg kat anakku tu..so belilah..alhamdulillah elok ada saiz untuk 2 beradik ni..

yg uzma punya RM79..azwa punya RM89..

ikutkan agak mahallah kan..tp sebab mmg pernah beli n puas hati..so okeylah...xberkira sngt...

then akk cashier kata..bj ni limited..ada dlm 1500 pasang je..then di agihkan2..tu yg 1 kedai ada 1 saiz je...

alhamdulillah lega lepas dah jumpa bj utk 2 beradik ni hari tu..

tadaaa...



gmbr dua beradik skali xsempat nk amik...ni je ada..okeylah kan..

tentang bj ummi n ibu pulak..bj kami..xplan nk beli mcm ne n nk pkai ape..warna je ada...purple...so mesj2 ibu tnya...nk pkai bj sama jugaklah mcm dulu masa aqiqah azwa..

tetiba jumpa kat ig..ada pulak sale jubah ni..lama dah usha tau..skali ada sale..murah pulak..ada juga warna purple..so ape lagi..mesej2 ibu tnya...RM89..amik ha..bj umi n ibu sama harga ngan bj kaklong..hahaha..so kami decide beli je lah..ala2 tutu..cantik..nursing friendly...beli online je..kejap je dah sampai..ni beli lagi awal sblm bj 2 beradik tu...sennang hati setel juga..

tadaa...cik mah beli kat ig ni..


Fabulousheejab



ni pulak umi n ibu...


bab baju ni mmg nk cari yg selesa utk kami n 2 beradik ni..n nk matchingkan ibu n anak.,barulah gmbar nmpk lagi cantik kan..ewah2 gitu...

TQ

PUAN MAH



0 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...