Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, 19 June 2016

Diaper strap yg memudahkan..

selamat pagi..

alhamdulillah mcm biasa entry schedule siap2...

ni nk share review diaper strap dari kawan cik mah..tq ecah sudi beli...




Alhamdulillah...dpt memudahkan kerja mommy n daddy tau bila ada diaper strap ni...tq sudi beli..utk tempahan boleh whatsapp 0176626152 ye

#Repost @ecahdenan with @repostapp
・・・
Yeayy. Finally diaper strap utk Rasya & Anaqi dh sampai. Senang la lepas ni nk outing pack pampers comel2 dlm bag. Kalau papa nk ambik pampers pon senang dia nk beza. Selalunya nk kena pesan sblh kiri tu rasya punya,sblh kanan adik. Or bhgian bawah pampers kakak, bawah adik. Pening aaaa. Haha. Pasni senang ye papa, Pink: Rasya. Blue: Anaqi. Xde la riuh rendah kite nnt nk tukar seketul pampers je ponnnn. Haha. Tenkiu cikmah @rahmah2287 sbb buatkan diaper strap yg comel ni. X sangka cikmah bg free gift handkerchief. Malu pulak itteww. Tq tq tq! Pasni blh oder selimut pulak ke, or sape nk barut bby boleh oder dgn cikmah jugak. Rajin cikmah ni. Semoga sentiasa maju dan dan murah rezeki! 
😊😘





pada yg berminat nk dapatkan diaper strap ni..bolehlah whatsapp cik mah ye..0176626152

TQ

PUAN MAH

1 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...