Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 2 June 2016

kambing aqiqah dari UARlivestok lagi!!

selamat pagi..

sm juga mcm masa aqiqah azwa yg lepas..

dah tau yg senang nk deal ngan UARlivestok ni..so kami suami isteri plan nk amik yg sm juga utk uzma..

call iskandar awal bulan 4..la..terharu...sebab iskandar save lagi no en suami..2 tahun dah berlalu,...

tp kali ni xdpt nk jumpa..sbb iskandar di england sambung blaja..wahhh..tahniah2...

tp still boleh deal dari whatsapp je..terus lepas tu kami transfer deposit mcm dulu juga..alhamdulillah semua urusan dipermudahkan..

seekor kambing korban buat adik uzma..

alhamdulillah rezeki nk buat aqiqah uzma awal..




gmbr2 ni UARlivestok yg sent masa hari nk sembelih tu..cik mah suka cara ni..kita rasa lebih yakin n happy..


tadaa...semasa hari kejadian...




alhamdulillah..xde masalah kelewatan pun..sampai elok je pada masa yg dijanjikan..syukur..rasa pun masih sm mcm dulu lagi...sedap...kali ni ada lebih..sempatlah umi merasa mlm tu..hehehe...

klau nk tau info lanjut..cari je UARlivestok kat ig n fb ye..


TQ

PUAN MAH

0 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...