Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 6 June 2016

Doorgift aqiqah simple je..


selamat pagi..


dah menjadi kebiasaan kan..mesti nk kirimkan sesuatu buat kenangan pada tetamu yg dtg..so cik mah pun planlah beberapa benda nk bg utk aqiqah uzma yg lepas..

memula ingt nk guna paperbag coklat tu..skali mahal pulak..ermm...so cancellah..beli je paper bag biasa dekat NSK..ada kedai bunga tu...then DIY je sendiri tag aqiqah tu..

lepas tu plan nk bg bunga telur..konon2 nk DIY..tp xsempatlah..cik mah beli je...tu pun sebab dapat yg dlm budget..ada clearance sale masa tu..RM50 utk 100pcs...nk beli yg jenis tangkai je masa tu..alhamdulillah..

then beli air kotak utk tetamu...ni en suami yg beli...lps tu beli sedikit makanan ringan buat kunyah2.,.

lps tu yg yassin ni lama dah plan..lama dah pun beli masa sale tu...hehehe..

so ni lah beberapa barang dlm beg kertas comel ni...


gmbr bunga telur xde pulak..cik mah beli yg jenis tangki tu..warna gold2 coklat tu..



nmpk DIY tq tag kat situ...mcm tu je..biasa2 je..

then masukkan skali kad kahwin adik cik mah dlm tu utk geng2 marhaban n beberapa tetamu lain skali..

utk marhaban..kami bg skali pulut n rendang ayam..


seronok bila tgok bnyk2..hehehe...mcm kenduri kawin pulak..hahaha...idea yg ringkas je utk majlis yg ringkas..

TQ

PUAN MAH

0 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...