Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 9 June 2016

kad kahwin skroll dari kertas kraf

selamat pagi...

majlis adik cik mah dah selesai dah..so tiba masa utk review pulakkan..

sebelum ni pernah bg teaser kan..

haha,..gaya dah macam majlis sendiri pulakkan nk review n share bgai2..

xla..nk share sbb kakaknya ni yg DIY sendiri..hehehe...

awal2 lagi en suami dah gtau kat adik die nk sponsor kad kahwin..tp isteri tersayang die buatlah..cewahhh..adik cik mah okey je..lagi jimat kan utk die..

walaupun abang ipar die sponsor..tp abg ipar die kena byr tau kat isteri die ni..hahaha..byr harga kos je lah..upah tu kakak sponsor..hahahah...

dlm pantang masa free2 tu cik mah printkan...

bab kad ni mmg cik mah je decide semuanya..adik xkisah langsung pun..ikut je kakak die nk buat ape..

so...ada lah dtg idea masa tgok ada customer cik mah share die buat kad kahwin bentuk skroll tu..alahai cantiknya..so decide nk buat mcm tu utk adik cik mah...

utk adik..speciallah sikitkan..print bewarna lagi akk bg tau..

tadaaa...



alhadmulillah puas hati tgok hasil sendiri...

tp utk ayah..ayah xskroll pun..ayah lipat..biasalah orng2 tua ni..xle xde sampul..padahal cik mah kata bg je mcm tu..hehehe...xpelah..ikutlah mcm ne pun kan...

tp kan lepas kawan ayah puji kad lain dari lain n cantik..terus ayah semangat tolong ikat..cantik katanya..kawan2 ayah terima kad mcm terima anugerah..hehehe

Bila tali guni dah hbis stok.tp mama & ayah nk kad utk g menjemput..riben yg ada pun jadi..nasib rumah kakak kamu ni poket doraemon..hahaha. 



so..utk cantik manis yg berminat boleh whatsapp cik mah ye 0176626152...

cik mah bg 5% diskaun..dengan syarat screenshot bukti cantik manis dpt promo ni dlm blog cik mah ni..promo ni sampai bila2 tau...

oh ye..nk beli kertas kraft shj atau nk cik mah buatkan design shj pun boleh je..

TQ

PUAN MAH

3 00 sudi berkongsi cerita:

Masita Eyta said...

simple & cantik je , rugi plak x wat masa nak kawin ritu hahaha

chezaza said...

serius mmg cantik!
yg pasti penjimatan yg berganda2.
kite sukeeeeeee! untunglah adik cik mah.....

nam@along said...

Kreatif & cantik :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...