Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 24 June 2016

Idea Photobooth utk aqiqah..


selamat pagi..

kali ni sambung lagi cerita aqiqah uzma..

idea biasa2 je..sm ngan azwa juga dulu..cik mah buatkan guestbook utk uzma juga..so adalah kenangan die nk bc nnti kan...

yg gmbr masa mereka bby ni beli voucher dekat 11 street tu..rm10 je..murahkan..belilah 2..utk 2 orng puteri ummi ni...

guestbook tu diy je sm konsep ngan azwa dulu..hiasan je lain..



cawan letak pen amik mak tok punya..hahaha..senang je..

then props tu guna mana yg ada je dlm koleksi cik mah..yg lama2 tu...elok2kan je yg dah terbuka tangkainya tu..then pkai word je tmbh beberapa lagi prop...



ni antaranya...xsempat nk bergmbar lama2..ramai tetamu dtg n uzma pun nk memerap je...hehe

pape pun puas hati ngan hasil usaha sendiri yg serba ringkas..

TQ

PUAN MAH






















glitter-graphics.com

2 00 sudi berkongsi cerita:

She's DHHassan said...

geram tengok kakak azwa tu..comel sangat

Petak Bunga said...

coemllah tngok bby girl. geram sgt..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...