Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 26 May 2012

child only!!!

setelah beberapa hari xsempat nk update...cik mah nk citer la sesuatu yg berjaya diselesaikan...mula2 cik mah ingat nk DIY je kotak comel ni....tp setelah dikira kos....tmbah tolak segala bgai...hehhe,...cik mah jumpe yg berkenan n save budget...alhamdulillah....setelah membeli majalah pengantin......pk2 2 3 kali..discuss ngan en tunang..berapa kali juga r g kedai tu br nk beli....kali ke 3 g then kitaorang decide nk beli terus je...huyeah...harga dlm bdget sgt2...suker n hepy...selesai 1 perkara....syukur alhamdulillah...meh tgok....jeng2!!!


ni dia sumber insiparasi...hehehe...korang semua kn beli tau....ade sesuatu jg dlm ni yg akan cik mah gnkan sebagai rujukan untuk dress wedding t...hehehe....rase mcm ade yg membantah je nnti...hahahhaa....


inilah dia...doorgift untuk kanak2 ribena...kanak2 ribena je tau.....comel n cute sgt2...cik mah suker....dlm mestilah gl2...gula2 dah decide tp rahsia dulu ek..hehehhe....ni 1 paket ade 25 tau...so cik mah bl untuk 200 kanak2 tau...hope t kanak2 suker lah ek...heheh....untuk deco..still pk..perlu ke nk deco lg ek??? 1 deco dah pk...cm yg bhgian luar tu...nk tmbah sesuatu ke x ek??ehhehe korang rase???

korang nmpak x tu ape???ala mcm kertas koyak2 je pun....untuk deco kat dlm kotak t...so lega sgt2...

cost...

200 bekas untuk kanak2 ribena ni hanya RM56 je...


so....t cik mah akan sambung citer ek...biler dah berjaya mendeco kotak2 comel ni...hehehe.....
cik mah beli dkat lovely place kat gombak prima....suker sgt2...

TQ

CIK MAH

0 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...