Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 16 May 2012

Cute Photo contest


PERHATIAN:

post ini akan melekat kat cn smpilah 17.05 ni ek...so untuk post terbaru...silalah skroll kebawah ye...hehhe

1 bnda yg excited nk kongsi kat sini..amboi..bnyernyer lah ek excied hari ni...hehehhe....so....cik mah masuk contest...hahahhaa....xpernah2...ala...sj je suker suki je....kalau menang rezekilah tu namanyer...hehhe....


nk minta korang like gmbar cik mah n en tunang ek...gmbar kitaorang tau...bukan yg lain tau...hahhaha....excited sbb first time join...doakan kitaorang ek...ok....


eh..korang mesti nak tau kan..kalau cik mah menag...cik mah dpat ape....

Hadiahnya adalah :

Tempat Pertama : Voucher Sewaan Busana Eksklusif RINS SUZANA bernilai RM2,000.00

Tempat Kedua : Voucher Sewaan Busana Eksklusif RINS SUZANA bernilai RM1,500.00

Tempat Ke-3 : Voucher Sewaan Busana Eksklusif RINS SUZANA bernilai RM1,000.00

10 Saguhati : Voucher Sewaan Busana Eksklusif RINS SUZANA bernilai RM200.00

Korang tgok r kat FB Rinssuzana 

ni...cntik2 lah tau bj dieorang..tu yg cik mah excited tu..lame dah cik mah berkenan..kot la kan ngan bantuan LIKE korang t cik mah daptlah kiranya berpeluang memakai bj mereka ni...LIKE ni samapi 17 may ni je...so kalau korang dah like...t korang SHARE skali ek...cik mah akn bls bantuan korang ngan special GA nnti ke...smuanyer dlm perancangan sekarang ni....tolong!!!!!!

Untuk hari ni 10/0/2012 pukul 3.30pm..cik ditempat kesembilan..huhuhu..... 
Untuk hari ni 10/0/2012 pukul 4.13pm..cik ditempat kesebelas..huhuhu..... 
Untuk hari ni 10/0/2012 pukul 4.50pm..cik ditempat kelapan.....huhuhu..... 
 Untuk hari ni 11/0/2012 pukul8.38am..cik ditempat kedua belas.....huhuhu.....
 Untuk hari ni 11/0/2012 pukul 2.17pm..cik ditempat kesembilan..huhuhu..... 
 Untuk hari ni 11/0/2012 pukul 3.40pm..cik ditempat kesebelasn..dengan 200 LIKE :) 6 HARI LAGI...
Untuk hari ni 12/0/2012 pukul 11.54pm..cik ditempat ketiga belas....huhuhu...ala...dah xde rezeki...sedihnyer....

17/5/2012....walaupun xmenang...tp ok r dpt join contest ni....sekurang2nya ada pengalaman...hahhaa...xpe..adat kalah menang kan...ok lah..lain kali cik mah cb lagi ye...  :)

hehhe...ok lah. terima kasih ye kawan2 semua..hehhe...ok...tatta....

TQ

CIK MAH

2 00 sudi berkongsi cerita:

Munnafendy said...

fb blocked le cik mah......ape pun goodluck ye

Rahmah said...

la yeker...ooo..xpelah...doakan ek tok cik mah....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...