Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 19 May 2012

konfem sudah......

 
setelah kali kedua n ketiga kalinya mama cik mah gtau bnda yg sama...so akhirnya..konfem dah la nmpaknya...doorgift tinggal kenangan... huhuhu....xtau la nk ckp mcm ne..yela..sedih la klau iuktkan..krana dah dekat 4 bulan memikirkan nya...last2 ini jadinya...adoihai...xtau nk kata ape..kn naikkan bdget ke untuk doorgift???ooo...ni xmungkin skali...kerana bnyk perkara lain memerlukan perhatian selain doorgift...

mama cik mah ade bg beberapa cdngan lain..tp...masih belum ada yg berkenan di hati ni...huhu...knpakah??kerana kecewa..huhu...xpelah..redha je la...en tunang pun turut bersedih...

terima kasih pada my BFF kerana sudi menemankan cik mah untuk p mencari apa yg patut untuk jadikan doorgift...kejap lg br nk p...try nk p area klang....harap adelah yg boleh jadikan sesuatu untuk doorgift nnti....

cik mah risau sbnarnya..yelah...xkan xbg pape untuk tetamu kan...huhu...so cik mah try akn pikirkan jg walaupun terpkasa menstresskan diri ni..hehhehe....doakan yg terbaik untuk cik mah...bila kira2 bdget..bnyk bnda sgt....itu ini je dah berapa dah....blum lg katering....Ya Allah...berilah petunjuk....

ni antara bkas2 doorgift yg cik mah harap dpt p survey nnti...jom usha..

SATU


ni just bekas je...sesuai sebnarnya untuk kanak2 t...letak gula2 kat dlm..ade cik mah tgok b2b yg DIY je...menarik jg...simple n mudah...mungkin jg akan dipertimbangkan...untuk kanak2 xbnyak pun...dlm 200 kotak je bdgetnyer...
 
DUA




ni plak beg kertas yg biasa ade b2b buat kan...simple jg...cik mah suker jg...warna putih pun ade jg kan...nk letak ape dlm tu yg jadi masalah ek..hehe....xtau....xtau.....
 
TIGA




ni pun comel kan....ade dah cik mah tnyer ni...sweet je kan...suker jg...ni letak coklat je...mesti kanak2 suker kan...

EMPAT 



ni ade jg cik mah tgok masa p nilai trip hari tu...hehhe...tp saiz kecik je..ok gak,....en tunang suker...katanya senang..masukkan je barang2...nk bg makanan atau sesuatu untuk simpan ek???mcm cawan ke,tuala kecil ke ek...

LIMA



ni yg cik mah dah letak kat entry sblm2 ni....letak kerepek je kan...xmcm teruk sgt ke ek??

so cik mah harap cik mah akan dapat sesuatu hari ni..kejap je lg...excited sgt2lah nk g....xsabar...ooo...current DIY...bunga telur aka bunga pahar dh wat lg 10 batang semalam...yeah!!!! seronok...ade 30 batang dah....suker sgt....walaupun lm bat lg..tp cik mah rase dekat sgt2 dah...dlm 8 buln je...dekat sgt dah rase...mcm2 kn p sendiri...n bnda pling penting xda lg...KATERING......risau sgt....sape2 ade cdngan???nk yg service baik punyer..hehhe...

ok lah....nk prepare nk blik ni....xsbarnyer....tq sudi baca.


TQ


CIK MAH

4 00 sudi berkongsi cerita:

SarahSyafiq said...

idea botol jar pun ok cik mah.baru berapa sen untuk satu botol jar.

Rahmah said...

oo yeker,.....sarah beli kat mene botol jar...yg cik mah jumpe semua rm1 je...huhu

Cik Fifi said...

Yang tin tu macam agak mahal skit..kalau nak bagi budak2

Rahmah said...

@Cik Fifi

aaa agak mahal jg r...hari tu ada tnyer...tin sj if amik dlm 100 ke atas dlm 70sen...ade dah cik mah jumpe kotak comel je kat umah..ingt nk beli je...1 kotak jatuh 30sen je..ok kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...