Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 18 May 2012

Transform...

 
 
tertido kejap td..huhu....ngntok la...hehhe...bos p meeting sempat tdo..hehhe...okey2...bgn2 je teringat nk citer sesuatu kat korang...sblm tu kn baca yg ni dulu ek...

dah baca ke???so dah tau kan...setelah cik mah meneliti...cewahhh...mcm budak2 plak cik mah punyer poskad tu...hahha...petak2 sgt n bulat2 je...hhehe...pastu...sj je la td search kat google ni ha...tb2 jumpe ade background kad kawin english...cntik lah bg cik mah...ade bnyak warna...excited sgt...suker...then terpikir...eh..nk try la wat poskad gn background tu...kot2 ok n nmpak matured sikit...hahhaha....n pling penting...cik mah try nk jimatkan kos ink print t...hehhe....kedekut tol kan...bukan ape...slagi boleh..kita perlu berjimat untuk keperluan lain...kali ni pun cik mah wat 4 warna...tp seakan2 je...nmpk lebih matured la kononnyer kan...so...persembahkan...


1






2







3













tadaa....!!!!!
okey x???mestilah ok kan....masih mengekalkan ciri2 yg sama setem love tu n nama cik mah n en tunanglah..hehhe...







ni satu lagi....hehhe...samar2 je gtu background...sbbnyer t tetamu dtg tulis poskad ni..akan lebih jelas lah ye...hehhe....

lagi dua xmo tunjuk lah boleh kan...tu kn p wedding cik mah nnti lah ek...cik mah ade projek DIY lagi stlah jumpe sesuatu di blog ni....ni cik mah tunjuk sikit gmbar dri blog tuan punyer...





ni dari blog supercun.blogspot...

cik mah dapat idea untuk deco cik mah punyer peti surat kawin tu,.....hehhee....kn nntikanlah ek...agak2 apelah yg cik mah nk wat nnti...hehhe...cik mah ade masuk 1 contest lagi tau...tp tu nnti cik mah citer..isnin t baru le undi...so korang2 kn tolong cik mah undi tau....cik mah jnji nk wat GA to semua kawan2 yg dah support cik mah..teringin sgt...cm xberkesempatan je....xpe2..jnji akan ditunaikan...hehhe...cm kn tunggu lah ek...sbar ye...

oh ye...terlupa plak lah....memandangkan cik mah dah dapat menyewa kamera palaroid tu...so...cik mah ingt nk kn cari klip kertas atau pun penyepit yg comel2 untuk klipkan n sepitkan skali poskad n gmbar tetamu yg sudi tulis untuk cik mah poskad yg comel ni..hahha...perasan je kan...so..ade sape2 x le suggest mane nk cari klip2 n penyepit comel ni...???






klas gtu kam...tp mcm mahal je kan..hahha...budget lg...hehhe...ala nk yg kecik n simple je pun...nukan nk over pun..hehheasal le klipkan...





klau yg ni pernh tgok kat kedai buku kan...tp pnjng sgt la plak...ish cerewet la...





last2 terpikir gn g je la kan senng...ok pe...jimat n simple je....akn dipertimbangkan ek...






terjumpe ni kat google....cntikkan...rajin sangatlah....ni jg boleh dipertimbngkan mengikut keadaan semasa...hehhe...

all picture credit to owner ek...xsempat nk save2...just tgok google n save tgok mane yg berkenan...t le p cari...
 
updated 28/05/2012
cik mah beli semalam klip kertas biasa2 je kat DAISO bukit tinggi klang...of course lah harganya RM5 kan...ada 260 klau xsilap...awal btol kot beli..yela..t sape plak nk p carikan bnda kecik2 ni..so prepare awal..hehehe
 
 
inilah dia...heheh...sekotak dah cukup dah...


tq korang....sudi baca..

TQ


CIK MAH



0 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...