Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 12 May 2012

Total 60 HOURS!!!!

 
 
 
lame ek xupdate pasal DIY ni....lembab plak progress...yelah..masalh berbagai melanda...disamping tu...xsempat nk amik2 gmbar nk letak...masih berfikir2 nk repair kamera kami dulu...tp...dimanakah die...????hehhehe..oklah..terus pada cerita ek...meh...pada yg baru je menjengah blog cik mah..terima kasih sudi baca ye...pada yg lama...tq bg support...komen2 la skali ye..hehhe...mane tau le bg idea2 bernas...so...bc sini dulu   n sini jgsebelum mneruskan pembacaan anda...cewahhh...

ala...bukan ape...t korang pening plak..ape bnda cik mah mengomel ni tb2 je dh jadi mcm ni....hehhe....sekian lame tertunggak...penat mengunting n print...so dah hand over tugas pada en tunang untuk meliminate....rajin en tunnag membantu...so...beberapa gmbar yg boleh kongsi...yg seterusnya..kn la tunggu..semua tin2 berjaya dikumpul ek...ni yg sikit je...hhehe....
 



 
ni adalah tin yg dah mama cik mah kumpulkan untuk centerpiece t....masuk surat kabar sikit..then kabus sikit untuk cucuk bunga t....biase je kan..save budget...gn bhn2 terbuang je..hehhe
 



 
ni ape plak???ni printer kat umah lah...printer en tunang.....tu ngah print stiker untuk lekat kat tin,....ade kan korang tgok yg cik mah dah design...beli kertas stiker tu kat low yat...ok lah harga...jimat dah kat cn jg....so...total tin diperlukan 30...sbb ade 30 buah meja nnti....wow....setakat hari ni...dlm 19 je kot baru siap...hehhe...






ni untuk..meja beradab cik mah lah...hehhe...en tunang p keje naik PHP...so itulah PHP...tp xsamelah...PHP en tunang lg hebat tau...hehhe...yg cik mah plak pkai kete en tunang...itulah PKB kami tu....comel kan...hehehe...en tunnag pun suker jg...



hasil kerja en tunang....yeah...siap dah 1...hehhe...dah laminate...proses memotong plak sekarang ni...hbtlah kamu en tunang...memag terbaik...





ni yg sudah en tunang guntingkan tepinyer...yeah....comel x???hehehhe...suker sgt....kiranya centerpiece ni dah 70% dah siap....alhamdulillah..nmpak remeh..tp mmberikan kesan sgt...tol x??


jap2...nk hbs dah entry ni..tp apakah total 60 hours tu...itu adalah estimate masa cik mah nk siapkan  centerpiece ni..hehhe...rasenyer..memadaikan..xla susah mane pun...gunting konyok2 surat kabar...cucuk2...done...so..kn tunggukan hasilnyer nntilah ye....ok x warna pink???lari tema sikit...tp...ok kot...hahahha....sedapkan hati sendiri...mmg mcm tu kan....so...terima kasih sudi baca ye...t kita kongsi lg...ada pape nk tau...komenlah ye..tata.......xsabr nk blik umah....bunga telur menunggu turn plak....


TQ


CIK MAH

2 00 sudi berkongsi cerita:

hdsykn said...

wow menarik.. awal jugak ye awk buat persiapan.. :)

Rahmah said...

@hdsykn

tq2...hehehe...takut nnti bnda2 kecil lupa..tu yg wat awal2 tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...