Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 14 May 2012

Juara!!!!!


Setelah bercuti 1 hari setengah ni..penat...mcm2 dah wat....alhamdulillah...sblum cerita ape yg dah wat...tu kat entry lain nnti ek..hehhe...nk citer ape yg dah dijanjikan....JUARA!!!!

bukan cik mah lah...tp kawan cik mah...housemate merangkap kawan teman kongsi n luahkan masalah n kawan yg sudi bg nasihat...hehhe...mmg kawan cik mah sgt2 bertuah...xsangka dlm xsilap 1000 pasang....dialah juara....cik mah bangga sngt2...juara untuk ape ek??hehhe...

Tulisan berwarna pink khas untuk kawan cik mah ni yg suka PINK...kawan cik mah...juara Peraduan Gerbang Cinta Mega-Utusan Malaysia Musim Ke-3.Untuk pengetahuan korang ganjaran lumayan yg diterima kawan cik mah atau namanya SYAFIQAH, yang keseluruhannya bernilai lebih RM300,000 termasuk sebuah kereta, pakej perkahwinan lengkap, barang kemas, barang elektrik, set sofa, rawatan spa dan pakej bulan madu.

selain itu jg kan,Peraduan Gerbang Cinta Musim Ke-3 menyaksikan penyertaan Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat sebagai penaja utama bersama Dios Astana Bridal (busana dan cenderamata), Mastar Catering (jamuan), Kampung Pengantin (lokasi), Precious Moments (pelamin), D Sayang Entertainment (sistem bunyi dan fotografi) dan Afidah Khamis Makeup & Stuff (jurusolek).Turut menaja Sri Sutra Travel (pakej bulan madu), CJ Print (kad perkahwinan), Suri Permai Spa (rawatan spa) dan Utusan Online.cik mah amik ayat ni kat utusan online je...hehhe...klau korang nk tau selanjutnyer tentang kisah gerbang kawin ni bc kat utusan online ek...xpun ade yg dah tau...sbb mestilah dh kuar pun utusan....surat kabar tau..bukan online..p belek2 bc...

bukan senang nk menempuh untuk menjadi JUARA ni....mcm2 cabaran yg syafiqah atau lebih ringkas ika lalui bersama pasangannyer...mereka berdua menjadi 10 finalis terakhir...dan keputusan pemenang diumumkan minggu lepas melalui email....yg ika post di FB nya...wowww...semua pun terkejut...tp cik mah tau...kawan cik mah ni mesti boleh menang punya lah..yelah...memandangkan kami rapat jg...cik mah tau yg ika mmg sgt2 sopan,baik,berbudi bahasa n mmg rezekinya untuk menang...tahniah skali lg untuk kawanku ika...

ni lah kawan cik mah tu...syafiqah n tunangnya....sama cantik..sama padan kan...(sumber dari utusan ye)...
ape yg watkan cik mah rase berbesar hati adalah.........bila ika atau lebih mesra lg cik mah n kawan2 panggil kak ika...hehhe..ika ank sulong...tu panggil kak ika..hehhe...cik mah akan wat kan tag untuk centerpiece untuk kak ika....hhehehe...kak ika suruh designkan yg bertema pink purple...masih dlm proses lagi...tp....xtau r akan dipakai atau x...hehhe...yela kan...bnyk kot penaja tu...cik mah wat xla besar mana sumbangan tp gembira jg..sbb akan dpt memberi sumbngan untuk mjlis kak ika nnti...

kak ika sgt bz sekarang menguruskan hal2 kawinnyer...gud luck untuk kak ika...xsbr sgt2 kot nk tgok kak ika bersnding n cntik2 sgt t dihari bahagia kak ika...walaupun kak ika dh cntik sgt sekarang..hehhe...klau kak ika tau..t marah die puji lebih...sbbnyer kak ika low profile...heheh..sorry ek kak ika....sorry juga wat entry ni...sbb sgt bngga ngan kak ika n bertuah menjadi slah seorang kwan kak ika...so wat entry khas untuk kamu.....   :)

semoga segalanya akan berjalan lncar n kak ika n pasangan akan bahagia selamanya...amin.....
 
 
TAHNIAH SKALI LG....
 

TQ

CIK MAH

 

0 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...