Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 9 May 2012

Bermake up baru.....

Selamat petang semua...excited kot hari ni nk citer 2 bnda...yela...yg dah wat sendiri...mestilah excited walaupun xseberapa pun kan....hehehhe...okey...bg cik mah puas hati dah stelah 3 kali mengodek-godek...last2..ape yg diidam menjgi..ngan bntuan tunang tersayang...penat2 pun tolong jg...hehhee....pinjam kamera en tunang...td br en tunang email...then skrng terus nk citer....sebelum meneruskan cerita...sape2 yg xtau apasl benda yg cik mah nk ceritakan ni..kn baca ni dulu   HB PART 1 dan jg HB PART 2....

.
.
.
.
.
.

.
.
.

.
.
.

.
beberapa minit kemuadian....

hehehehhee...okey...dah phmkan n tau dah kan story sebelum ni...so...br boleh cerita...mcm ni...hari tu p lg kedai bunga reben nk cari kain net..yela..mama cik mah kata hijau xcntik..then try nk tukar ngan gold...ermmmmm......
.
.
.
.
.
.

last2...xmolah...xcntik..nmpak lg pucat adelah...so..kn lah merajinkan diri semula memakaikan semula warna hijau tu....dgn sedikit pengubah suaian...ade jg lah dlm sejam lebih godek2 sana sini....hhehehe...xle bg tgok lebih2 tau..t masa wedding br tgok full punyer...so kn sbr lah...hehhee


biase je kan....budak br belajar...senget2 lah sikit...ooo..luper...bg petua sikitlah...gnkan dawai yg agk keras untuk jadikan btngnyer ye...br strong..kalau x...lembik je..nk melentur je bunga2 tu....tp cik mah dah btolkan...so steady dah laj....hehhe....



agak2 nmpak x tmpat pemegang tu cik mah dah godek2...dh tukar warna reben n tmbah dah aksesorinyer...yeyeah.....dah puas hai ngan hasilnyer...walaupun xla seberapa gah...tp cik mah puas hti sgt...berjaya menghasilkan sesuatu ngan jari jemari sendiri...eh...same kan warna bunga n dinding...adoi2...kebetulan..tema wedding pun sama lg ngan dinding umah....ape2 pun terima kasih pada B2B n Ex b2b punyer blog yg bg bnyak idea....tq sangat...harap2...cik mah punyer HB ni pun akan bg idea pada yg lain jg..hehehe....

apa lg...komenlah...bg cik mah semangat ke untuk teruskan DIY ni..hehehe...


TQ...

CIK MAH...

2 00 sudi berkongsi cerita:

xuelia said...

rajin cikmah diy..chayok2!!

Rahmah said...

hehehhe...semangat sgt kan...harap2 berkekalan...hehehhe....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...