Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 28 March 2014

Azwa dapat kerja dah...

Selamat pagi cantik manis...alhamdulillah...Giveaway dah start...so cantik manis..jemputlah join GA yg biasa2 ni ye...

Tadaaa....tajuk mcm gempak je kan..iye...dari dlm perut lagi sbnrnya azwa dah dpt kerja tau...tunggu masa je..ikutkan first day lahir2 je dah kena bekerja...hahahha...kenalah tunggu besar sikit kan..masa baru lahir ni bdn azwa lembut lagi...so xsesuai nk wat posing2 lagi...

so..minggu lepas..40hari genap..baby azwa g umah maklongnya nk menjalankan kerja..hehe...kerja yg dimaksudkan ialah..baby azwa jadi model untuk barang2 maklongnya jual..maklong ni aka kakak cik mah lah...ingt lagi kan my baby and kids online shop...

ni kedai online kakak cik mah..mcm2 ada brng bby...antara yg azwa sempat jadi model minggu lepas...meh tgok ye...


yg ni bean bag...RM133 free postage...rasanya ni yg pling murah cik mah jumpa...slalunya RM150...kali ni kakak bg RM133 je tau aunty2 cantik..apa lagi grablah...sementara stok ada..azwa sngt selesa tdo kat atas tu...lebih2 lagi warna pink kan..alahai...comey je pulak rasa tgok....


yg ni pling cik mah suka..sbbnya warnaya yg menarik...yg ni baby azwa dah tdo dah..sedap sngt dok atas bean bag agaknya..hahaha...n senng juga nk pasang...ada mainan monyet gantung yg best..ada bunyi2...


yg ni pun best juga tau...ada kelambu skali ye...cantik sbb warna biru...suka bby azwa dok dlm tu...tilamnyer pun tebal juga...selesa..ada bantal peluk skali....yg ni kena tnyer kakak cik mah lah harganya...sbb baru sampai brngnya...


yg ni pun mcm yg tadi..cuma design lan..harga pun lin kot...ni pun cantik juga.warna warni..sesuai untuk baby boy n girl..


klau yg ni sesuai untuk bby girl je ye...pink gtu...comel..bentuk bunga...


yg ni kelambunya boleh dibuka...ada tempat letak kelambu tu...ada warna coklat n merah...boleh letak dlm katil baby ye....tilamnya tebal juga...ada siap bantal kepala n bantal peluk skali...


so ni antara yg sempat azwa posing2 ahad lepas...nnti ada lagi brng2 yg azwa kena posing...yeah...dptlah upah dari maklong nnti..horey2...wah..kecik2 lagi anak ummi ni dah rajin ek..pndai cari duit..yeah..ummi menabungkan ye untuk anak ummi ni...

pape pun klau bakal2 mommy atau mommy2 berminnat...boleh contact kakak cik mah ye..n harap bersabar klau lmbt kakak cik mah tu balas...sbb kakak kerja..so lmbtlah sikit nk reply tu..

ada yg nk bg job untuk azwa lagi x????hehehe..

k lah..t kita story lagi ek...

jgn lupa tau join GA cik mah...


TQ

PUAN MAH




14 00 sudi berkongsi cerita:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum cikmah. wahh kecik2 dah pandai tolong ibu ye baby azwa. hehee umi sheila klik tabung sini untuk baby azwa. hehehee ~~~

husna yusof said...

eeeeee nk gigit sikit azwa boleh,, auntie nk ambik berkat sikit hehehe, untung mama die kecik2 azwa dh jadi model.. heheh

cik mah said...

@Sheila SalimWaalaikumslam sheila..itulah...pndai baby azwa..tq umi sheila...azwa bls balik klik2 untuk bakal bby ye...

cik mah said...

@husna yusof
Adoi...hehehe...boleh2...muahhhh untuk aunty husna...moga2 aunty husna dapat berkat bby azwa ye...

anis suryanie said...

alolo.. tomei2 nye lah azwa ni.. ok lah tu, kecik2 dah ade job jadi model.. hehehe.. alang2 promote brg2 maklong die..

cik mah said...

@anis suryanie

Tq2...aaa btul tu...alang2 kan..

aisyah kz said...

wah azwa comel jadik model yea :) hihi..sy berkenan sgt dgn bean bag tu, tp IH xbg beli..alaaaa xsuke3!! dah siap survey harga da tau..huhu

cik mah said...

@aisyah kz

Tq2..alayeker.. Xbg?ni smpai bby besar pun le guna lagi untuk bring n duduk...yg ada btali tu boleh buka...baby pun selesa tdo atas tu...tunjuk gmbr baby azwa tdo atas bean bag..ne tau IH tetiba terbuka hati bg beli...

Fiza Rahman said...

Untunglah kecik2 dah jadi model...hehehe...

Geram tgk barang2 baby.

cahaya nur said...

Ya Allah,indah sungguh kurniaanNya ini...comel sungguh Azwa...

merahitujambu said...

comel semua brg.nk tgok la nnt

Princess Feyqa said...

Wah comelnya baby always jd model! Yg bean bag ni mcm best je... Fiqa boleh duduk tak? Hehe

cik mah said...

@Princess Feyqa
Kan2,...xbolehlah dear..ni untuk bby n kids je...

mama ila said...

comel2nye barang baby..nanti kalau ada rezeki next baby..boleh r usha =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...