Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 19 March 2014

D.I.Y yg ke-100 tu....

selamat pagi cantik manis semua...wahhh...tetiba terperasan yg ni adlah DIY yg ke-100....xdelah 100 bnda yg cik mah wat..hehhe...cuma skali ngan rentetannya jadilah yg ke-100...

Alhamdulillah smpai hari ni masih menggemari DIY n akan sentiasa menggemarinya...sekarang ni pun mcm2 dah incoming projek tau...xsbrnya nk share ngan cantik manis...

ingt lagi x yg ni...D.I.Y HANTARAN...

kali ni nk bagi full review punya ye..

layankan 7 gmbar ni ye..ni adalah tempahan darir ain seperti yg cik mah bgtau dlm entry sblm ni...


Hantaran =kasut

cik mah mnggabungkan bbrapa jenis bunga n warna bunga.then cik mah beli riben blink2 krim n riben biasa hijau...


Hantaran = Beg

mula2 tu cik mah igt cik mah akan amik masa 4 hari nk siapkan...skalinya sehari siap..xsampai sehari pun kurang 3 jam siap dah pun...mcm xcaya..bila dah siap 1..ketagih nk siapkan 1 lagi..pastu 1 lagi..last2 siap...hahha....masa ni betul2 awal bulan 1 hari tu...masa baby azwa dlm perut ummi lagi...


Hantaran = Galaxy tab 2

disebabkan bakal pengantin yg dah jadi pengantin xkisah..so cik mah minimumkan penggunaan bunga..lagipun dari lelaki pd perempuan kan..


Hantaran = Set wangian body shop

cik mah suka yg ni..nmpk warna warni kan..cantik...ain sewa beg ni n tempah gubahan hantaran ni dari cik mah...


                              Hantaran = Mas kahwin + gelang

ni adalah part paling mencabar..sbbnya nk wat bunga hantaran tu dari duit baru mmg sngtlah susah                                             ye..mmg amik masa jugaklah...tp syukur..last2 jadi jugak...


Hantaran = Jam tangan + purse



Hantaran = Sireh

entry..ni paling semua orang kat rumah suka...kakak siap ckp le wat hiasan bunga kat meja...suka sngt katanya...cik mah pun suka yg ni juga...bunga yg ringkas + daun sireh yg hijau..ops..daun tu cik mah beli daun palsu je..sbb ain amik awal seminggu....

ni lah die..DIY yg ke-100....wahhh..seronoknya..lepas ni cik mah nk wat Giveaway..sbgai penghargaan untuk cantik manis..insyaAllah minggu depan ye...

terima kasih sngt sokongan dari cantik manis..dari cik mah B2B sampai ke M2B..skarang dah jadi ummi pun...syukur sngt...

oh ye..pada yg berminat nk sea n tempah gunahan dari cik mah..boleh email rahmah2287@yahoo.com atau whatsapp 0146891789 ye..mention tau cantik manis baca dari blog n akan dapat free gift insyaAllah...

TQ

PUAN MAH

15 00 sudi berkongsi cerita:

Diyana said...

wah.. nak wat giveaway... nak join~~~

eh, tasbih yg MIA itu hari pun x redeem lg ngan cik mah... heee~

khadijah said...

Ya Allah rajinnya ummi azwa ni. Cantik kreatif suke idea letak dalam beg tu. Dija doakan rezeki cik mah lebih melimpah lagi amin azwa mesti baik je ni menyempat je ummi dia update blog hee

Sheila Salim said...

Assalamualaikum cikmah.. wahh cantik sangat..bestnya cikmah ni kreatif lah.. selamat pagi, singgah dan menabung sini ~~~

cik mah said...

Diyana...yeah...t join ek...aaalah....dee...bg alamat kat pm fb...t cik mah sentkan yg mia tu..hehehe

Dijah...tq dear...aaa...azwa baik je...pndai jaga diri..heheh...tu yg umminya menyempat update tu...

Sheila...waalaikumsalam..tq dear...

Diyana said...

kite send kat wassap ye?

cik mah said...

@Diyana

Okey..beres...cik mah tunggu ye...

Ecah Ecot said...

cantik...suka tgok hasil kerja org..ecah x kreatif, kalo buat mende2 mcm ni entah ape la jadi..haha

cik mah said...

@Ecah Ecot

Tq dear..hehe...tp mesti cntik juga klau diri sendiri nk guna....

Lyaa Suriany said...

kreatif nya yunkkkk oiii. suka tgk. memang nampak macam eklusif tau.

lya dulu pn diy jugak hantaran. tp xbape cun. tp cukup la puas kan hati sndiri.hehee

Amal Salleh said...

phewwittt GA !

btw .. cantik la hantaran tu~

cik mah said...

Lyaa..tq dear...oo yeker..mmg klau wat sendiri mmg puas hati kan..lbialah mcm ne pun..heheh

Amal...t join ye...tq2

Sya Mimie said...

kreatifnya cik mah ni.. :)
hasil tangan pun kemas je..

cik mah said...

@Sya Mimie

Tq dear...suka sngt diy ni...

anis suryanie said...

cantikk!! creative sguhh cik mahh ni :) nasib baik dah kawen, kalau belum tringin jugak nak buat hantaran camni... hehehe

cik mah said...

@anis suryanie

Tq dear...kan2...ni bg inspirasi untuk bakal2 pengantin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...