Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 17 March 2014

Rezeki gelombang pertama..

selamat pagi aunty2 cantik...alhamdulillah hari ni sihat...moga2 semua sihat2 juga...

hari ni nk share je tentang rezeki gelombang pertama...sblm tu..ni bukan tujuaan nk menunjuk2 ye...tujuan cik mah nk bererita tentang rezeki dan sbgai penghargaan pada yg telah memberi...

tengok gambar dululah baru cerita ye...


 alhamdulillah...bersyukur sngt2...baby nur azwa safrina diberikan rezeki sejurus shj bby azwa dilahirkan...terlalu besar yg telah Allah rancangkan untuknya...moga2 memberi manfaat...ni adalah rezeki gelombang pertama....

hadiah pertama yg azwa terima mestilah dari IBUnya....iaitu BFF cik mah...kami sepakat nk bg azwa panggil bff cik mah IBU....lagi2 kami BFF n kebetulan ank cik mah ni gegirl..lagilah mudah rapat ngan ibunya kan...

Hadiah dari ibu adalah set baju strawberi tu....comel sngt tau sayang...tp xmuat lagi...sbb 3-6 month..mmndang azwa comey sngt...so ummi basuh n simpan je dulu ye..then sbb ibu geram sngt ngan pink..ibu belikan azwa kasut pink tu...nmpk x??? besar tau...tp mesti comey azwa pkai nnti...

hadiah2 hamper pulak dari anis kwn uitm ummi...halijah kwn uitm ummi juga...dari paklong...abg pada abah yg dtg dari penang tau syg...then yg pling besar n kiri tu dari toklang n neklang...yg hamper bedak tu dari ida kawan uitm ummi juga...

set2 baju yg lain tu n beg dari nisa n kak yun kwn uitm ummi juga...akmal kwn praktikal ummi dulu...dari kwn abah juga...

yg ada kelambu kat belakang tu..dari zaidah..kwn sekolah ummi...



yg set feeding tu ngan beg pink comey yg ada beg biri2 pink yg sngt cute n ada bj lagi dlm tu...bj gaun tau syg...t ummi pkaikkan ye...dari akak sepupu cik mah..mak amani...

selain dari ni juga..syukur juga..mak cik n pakcik cik mah ramai yg bg duit untuk bby azwa...alhamdulillah..azwa dah start menabung dah tau...

wahhh...minggu lepas ummi n abah dah bukak hampers2 ni semua...yg rezeki gelombang pertama ni je azwa dapat lebih dari 10 helai baj...tp semua besar...3-6 month..nnti kita pkai ye...bnyknyer warna pink tau syg...untunglah..sbb ummi xde pun belikan bj pink untuk azwa dulu.heheh..baru2 ni je ummi ada belikan sehelai baju pink n merah tau...comey sngt...

yg pling best skali tau syg...stok bedak...perghhh...mmg bnyk sngt tau syg..mmg boleh bertahan rasanya smpai tarikh luput..heheh..tarikh luput 2017...set mandian n lotion pun mmg bnyk...alhamdulillah...syukur sngt2...

sumber dari google ye..

sentiasalah kita bersangka baik dengan pencipta kita Allah s.w.t...dan yakinlah rezeki itu adalah jaminan ALLAH...

pada aunty2 yg slalu doakan baby azwa..cik mah ucapkan terima kasih yg x terhingga...itu juga rezeki bg cik mah...rezeki azwa sentiasa diberikan kesihatn yg baik...syukur...

semoga kita semua sentiasa diberikan rezeki yg berkat dan akan sentiasa membuatkan kita ingt pada pencipta kita iaitu ALLAH...

TQ

PUAN MAH

17 00 sudi berkongsi cerita:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum cikmah. alhamdullilah. murah rezeki baby Azwa.. hehe nanti kita jumpa nak bagi hadiah gak. hihi selamat pagi, sheila singgah sambil klik tabung sini ~~~

khadijah said...

AlhaAlhamdulillah rezeki azwa. Tak payah beli baju banyak2 tai nanti mesti ummi geram bile gi shopping mall terbeli jugak. Lagi baju gigirl pinky2 stress tengok hee

Cik Jelita said...

seronok tengok a lots of baby things...murah rezeki baby azwa...

cik hani said...

Wah..banyak nya hadiah untuk baby. tahniah cik mah...

cik mah said...

Sheila...waalaikumsalam...aaa...syukur sngt...insyaallah ada peluang nnti kita jumpa ye....tq dear...

Dijah...syukur sngt...aaa itulah..abahnya kt xpyh bl bj dok umah bnyk dah...bl bj untuk jln2 pulak..hehe...nk juga tu belinya...btul tu...grm ngan pink skrng ni...

Cik jelita...aaaa...btul tu dear...comey2 kan..

cik mah said...

@cik haniTq2


(●*∩_∩*●) said...

Wah3..bestnye azwa kecik2 dah dpt bnyak present ye...semoga azwa membesar dgn sihat!~ :) hehe

Lyaa Suriany said...

Alhamdulillah. rezeki melimpah ruah bby azwa
mintak2 baby kite pn murah rezeki nanti.

misz sheyla said...

Alhamdulillah rezeki baby...semoga baby azwa jadi anak yg solehah...

cik mah said...

Sue...rezeki azwa....amin2...


Lyaa...syukur..insyaallah nnti mesti akan murah rezeki juga...

Misz...syukur...amin2..

Ecah Ecot said...

seronoknyeee...tunggu la besar sikit nanti muat la semua baju tu...baby ni cepat besar kan..yang penting sihat..... :)

cik mah said...

@Ecah Ecot

Aaa...btul tu ecah...5 bulan t boleh dah pkai nnti...

~Kmar~ said...

alhamdulillah murah rezeki baby azwa. moga jadi anak solehah ya. :-)

Amal Salleh said...

waahhh murah rezki la ank dara ni :)

cik mah said...

Kmar...syukur...tq dear..

Amal...aaa kan...ade smbungan ni nnti...

Sya Mimie said...

alhamdulillah.. rezeki baby.. bestnya.. dapat la ummi simpan duit yang ada tuk kegunaan lain.. :)

cik mah said...

@Sya Mimie

Itulah..duit simpan dlm tabung azwa...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...