Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 1 July 2014

"Contest Meneka Jantina Anak Merahitujambu"

selamat pagi.mulakan bulan julai ngan join contest...yahooo.....hari ni smngt nk join contest..lama rasanya xjoin...semenjak dah jadi mak2 ni..masa nk join contest terbatas sikit..hehe...so..ni bila terbaca je..teruslah taip entry..xmo kasi lupa...azwa yg excited..hehe..cewahhh..umminya yg excited..

cik mah join contest dari merahitujambu..keterangan lanjut leh la klik kat link tu ye cantik manis...syarat2 semua pun ada kat link tu juga..

azwa teka nnti bby aunty merahitujambu..mestilah baby girl...

sebab2nya..

azwa nk ada geng blogging sama2 nnti..hehe..nk sama2 sharing2 mcm ummi ngan aunty ms jadi B2B dulu tu..hehe.. (amboi..sbb2 azwa xtahan..lama lagi tu ank ummi nk berblogging..hehe)

sebab lain pulak..azwa excited slalu tgok aunty merahitujambu kat instagram..berseri2 je..sama mcm ummi masa pregnantkan azwa..ramai tgur ummi makin berseri.,.eh...terpuji lebih pulak ummi azwa...aunty merahitujambu pun berseri..bby mestilah geng azwa juga kan...kan...

sebab ketiga pulak..sbb azwa nk hadiah comel tu..kot2 le tempek muka azwa...bestnyer..le azwa kongsikan masa majlis aqiqah azwa nnti...seronoknya...ummi azwa dah 2 kali dah tempah doodle ngan aunty..bila ntah nk tempah yg ada azwa skali..hehehe...

last skali..sbb aunty pun romper ni comel..comel sngt..ummi yg suka terlebih..sbb ummi suka polkadot..tu yg excited tu nk join..hehe...eh..alasan ni boleh ke ek???



tadaaa...baby girl pilihan azwa n ummi...

semoga aunty merahitujambu selamat melahirkan bby yg comel n sihat..semoga aunty pun sihat juga..aunty take care ye...bnykkan berzikir ye...

TQ

PUAN MAH

5 00 sudi berkongsi cerita:

Amal Salleh said...

gud luck puan mah !!!

Sheila Salim said...

Assalamualaikum cikmah. semoga berjaya ya. salam ramadhan. sheila singgah sambil menabung sini.. rindu nak blogwalking ~~~

merahitujambu said...

comel semua alasan ibu azwa tau..serius sy suka baca..

seri di luar..dalaman byk nau parut..ahaha..


good luck ibu azwa.. =)..dh pilih dh nama apa kalau girl.boy pon dah..semoga di permudahkan

Sya Mimie said...

semoga berjaya ummi azwa.. :)

fadhil eda said...

singgah dari segmen yang sama, follow sini
http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/contest-meneka-jantina-merahitujambu.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...