Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 3 July 2014

Rezeki gelombang ketiga..

Selamat pagi semua..hari ni nk share n berterima kasih atas rezeki yg allah bg untuk si comel ni..nur azwa safrina...rezeki azwa xpernah putus..terima kasih pada yg memberi...Ni entry rezeki gelombang pertama...


Ni dari kawannsekolah teknik ummi..aunty ameek n aunty ayien..xlama lagi aunty ayien bg azwa geng juga...moga2 aunty ameek pun dapat bby juga..aunty ameek siap bgbmitten n botten yg sesuai skali tau..snng ummi mathcingkan..


Yg ni pulak kawan opis lama abah bg...selimut n mainan moo moo...ummi yg nama kan moo moo...masa ni aunty nita ngan pregnant..tp bby dah lahir dah masa entry ummi tulis ni..baby girl juga tau...azwa xsempat lagi p melawat bby...


Yg ni..woww besar tau...masa azwa dlm pantang lagi ni klau xsilap..sub con abah bg..tweety..comel sngt...ada bj...botol susu...sabun mandi...bedak..lotion..semua lengkap..alhamdulillah..bj ni dah muat dah azwa pkai..


Yg ni latest br dapat..eheh...azwa dah 4 bulan dah..ni dari company abah keje bg..MRT CORP...wah..ummi suka...bby johnson...ada bedak..lotion..syampu...semua yg besar..mmg setakat ni..azwa xpernah lagi beli lotion ke..syampu ke..semua2 guna yg dpat hadiah..jutaan terima kasih sngt2...

Yg ni pulak dari lecturer adik...masa adik belajar dulu..skrng ni en suami amik prudential tu ngan lecterur adik..baik sngt..n sngt membantu bila adik masuk wad hari tu..mmg betul2 jaga customer..ada buku mudahnya menjemput rezeki skali...azwa dah muat juga pkai..terima kasih...


Yg ni ummi xingt dah share ke blum..rasa mcm belum..ni masa azwa dlm perut ummi lagi,.bff ummi..aunty fizah yg bg..azwa dah muat juga,hehe..hari tu nk pkai besar..tp sekarang dah muat...suka sngt..

T nk cerita hadiah2 yg maklong bg pulak lah..mak long bg mmgnbnyk sngt..sampai ummi pun agaknya xingt...huhu..terima kasih maklong...

TQ

PUAN MAH

6 00 sudi berkongsi cerita:

permatabiru said...

rezeki baby ehh..tahniah

Sheila Salim said...

Assalamualaikum cikmah. hehe alhamdullilah murah rezeki azwa. best kan dapat hadiah2 untuk anak. maknya excited nak buka dan try kat anak. hiihiii singgah menabung sini~~~

merahitujambu said...

itu sbb ibu x kasi sy beli byk2 baju sbb nnt dia ckp org byk bagi..hehhee

Puan Awin said...

alhamdulillah...murah rezeki baby azwa....

Amal Salleh said...

rezki azwa bergelombang glombang hahaha

lia said...

Alhmdlh... murah rezeki...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...