Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 11 July 2014

Gunakan sebaiknya...

Selamat pagi cantik manis...wahhh..smngt update blog 2 3 minggu ni...gara2 dapat cpuv berderet2 dari nuffnang...tq nuffnang...

Sekarang ni dah jadi mak2...majalah pun mana dah nk baca majalah pengantin ke..inspirasi perkahwinan ke...sekrng ni baca majalah PA&MA je...dari preggy lagi dah start baca...nk menambahkan ilmu didada..mcm2 ada dlm tu...gambar baby2 comel..pengalaman bersalin..tips2 untuk bby...n fesyen ibu mengandung n ibu yg menyusukan bby...pendek kata mmg xrugi lah beli majalah ni...

Kali ni nk share..sambil2 baca majalah tu..tertengok pulak yg ada baucer ni dlm majalah ni...tadaaa..


Ada dlm 2 keluaran majalah...so..mestilah guna sebaiknya kan...lebih2 lagi..cik mah mmg peminat tegar bby johnson...azwa pun pkai bby johnson juga...so mestilah kn guna peluang ni sebaiknya kan...wat stok siap2...ni setahun baru hbis agaknya..sbb stok sabun azwa yg dpt dari hamper bnyk lagi...bedak pun bertimbum2 lagi...so..umminya yg gunalah dulu..

Baucer ni RM8 tau..save bnyk tu..le guna sampai hujung bulan 8..tp cik mah xmenyabar...guna terus...takut t terlupa..rugilah kan...

Hasil memborong barang baby johnson dari guardian...


Total rm22...tolak baucer rm8...so byr rm14 je...wahhh..seronoknyer..

Dapatlah jimat sana sini sikit...eh..camtik manis ada yg beli x majalah ni..
Klau ada tu cepat2 p buka n gunting n teruslah g guardian ye...sama2 lah kita berjimat n gunakan sebaiknya...tetiba rasa seronok plak kumpul2 baucer mcm ni...hehehe...

TQ

PUAN MAH

8 00 sudi berkongsi cerita:

cikblueberry said...

eh saya pun ada baucer nie nak g tebus gak la nti boleh pakai untuk baby

PetakBunga said...

jonsen bau sedap.
dulu beli pureen kat warehousale..tp bau tak best lah..
bbay mcm sinonin dgn bau jonsen.

Mummydearie said...

Saya tak beli majalah Pa&Ma ni tapi saya suka produk Johnson&Johnson especially bedak yang warna pink tu. Wangi sungguh. Makpak pun pakai sama sebab nak bau ala-ala baby gak.

cik mah said...

Cikblueberry:cepat2 p tebus..sikit2 pun dpt jimatkan juga..

Bunga:kan2...baby johson ni kira sinonim dah ngan baby kan..sedap sngt...

Mummy:oh yeker..bnyk info tau dlm ni..kan2...mmg wangi sngt...hehe..comel je mak ayah pun pkai juga..

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Boleh jimat jika ada baucer macam inikan akak.

OhPanduan said...

Seronok dapat baucer macam ini. sekurang-kurangnya dapat kurangkan perbelanjaan pembelian barang tersebut. Kena guna balik macam ini baucer saya.

anis suryanie said...

alaaa.. baru tau ni.. esok nak suh en suami g beli pama lah... wlupun baby araa xpakai jonson.. tapi dapat baucar free y xtau sape nak bagi baik anis pulun.. hehehe.. penjimatan disitu kan? :)

Ibu Lala said...

Wah bestnya ada baucer. Dah lama x beli pa n ma sbb x de bb dah. Anak anak sumr dh besar. Lgpun isu dlm pa n ma tu isu ulangan yg lama lama.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...