Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 9 July 2014

Tq aunty awin..

Selamat pagi...setiap pagi lepas menyusu pukul 6.30pagi..azwa akan sambung tdo semula...adalah 2 3 kali juga bgun menyusu...tp tdo semula...so ummi adalah masa sikit nk menaip2 blog ni...maklumlah..bulan 5..bulan paling bz...alhamdulillah rezeki..dapatlah beli bj raya ummi...abah n azwa juga,.syukur sngt2....

Hari tu tetiba ummi dapat mesej kat fb dari aunty awin..tnya ummi nk x photobook...aunty awin ada beli,..n nk hadiahkan pada azwa klau ummi nk n le wat...alhamdulillah rezeki azwa..

Mestilah ummi nk..bolehlah juga wat koleksi album azwa kan...masa auntybawin bg tu..ummi x bz pun...tp tetiba order tasbi masuk bertubi2...xsanggup nk kecewakan customer...so...last minit baru ummi sempat nk buat...download sofware tu dah lama dah..nk buat tu yg lambat,...

Last2..ummi berjaya siapkan...pastu masa nk sent online tu tetiba je hang laptop...aduhhhh....hilang semua yg ummi dah wat...

Huhhhh...mmg dugaan betul..lagi 2 hari je nk habis tempoh kena sent tau...ummi mmg target nk siapkan hari tu juga.lsbbna kat rumah maktok...unifi kan...so lajulah...klau broadband mmi lagilah sangkut...

Percaya x??.

Ummi wat skali lagi selajunya...hahahha...15minit je siap...hahahha....terus sent...huhh...lega rasa...tp xle lah nk letak2 kata2 yg comel2 ke..sbb ummi terkejar2 nk siapkan...

Apa pun..nasib baik bnyk gmbar yg dah siap dah diedit...kat ibu pun bnyk juga...so sennglah...

Tadaaaa...ni hasilnya...xdelah ummi upload semua gmbr..muak plak aunty2 tgok nnti..


Muka depannya..


Saat pertama lepas ummi susukan azwa..


Senyuman kebahagian...


With ibunya..


Ummi syang azwa..


Jadi model ummi..


Geramnya ngan pipi anak ummi..


Model cik long...

Terima kasih aunty awin bg hadiah untuk azwa yg xternilai ni..ummi azwa suka sngt...moga aunty awin dimurahkan rezeki....Kenangan terindah buat ummi n azwa..album yg azwa akn tgok bila dah besar nnti...

TQ

PUAN MAH

5 00 sudi berkongsi cerita:

Puan Awin said...

alhamdulillah....menjadi juga PB tu kan...maaf ye ummi, aunty awin terlewat bagi, sampai ummi terkejar2 masa nak siapkan....mmg cumell sgt ngn pic2 azwa tu....
aunty awin nk dtg melawat, tapi tak berkesempatan ...aunty awin bg hadiah dari jauh je....

IMaH said...

azwa comel!!!!! geram tengok

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

hihihihi comelnya... bila besar nanti boleh baby azwa tgk gambar dia kecik2 dulu.. untung bebudak skrg kan

Mummydearie said...

Alahai comelnya Azwa. Geram betul melihat gambarnya. Sayangkan kalau tak disimpan dalam photobook begini. Buat kenangan di hari mendatang juga.

cik mah said...

Awin;tq sngt aunty awin...itulah..ummi nya je yg wat lmbt...aunty bg awal dah..

Imah:tq2....fayyadh pun comel..tembam..geram ngan pipi..

Gadis:kan2..berul tu..dulu kita2 pkai kodak je..

Mummy:betul tu..nnti boleh dikenang2...seronok..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...