Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 25 July 2014

Nuffnang di bulan jun lepas...

selamat pagi....nk cerita tentang nuffnang pulak lah...ni al kisah yg bulan jun lepas...alhamdulillah...nuffnang beri peluang pada cik mah untuk kumpul duit tabung azwa...hehehe

tadaaa...


8 yg dah credited n 1 lagi yg on going...syukur sngt...dlm masa sebulan dari awal jun hari tu...cuba consistent updte entry n syukur sngt...rezeki anak ummi lah ni...dah boleh cash out dari yg mei punya..tp xmo lagilah..kumpul dulu...sampai raya hajilah baru nk cash out...alhamdulillah untuk blogger mcm cik mah ni..dptlah merasa juga hasil dari berblogging ni...

TERIMA KASIH NUFFNANG...

nanti bg lah lagi ye CPUV...hahah..cik mah jnji akan update entry banyak2...insyaallah..cantik manis punya mcm ne pulak???msti lagi bnyk ni kan...


TQ

PUAN MAH


3 00 sudi berkongsi cerita:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum cikmah. alhamdullilah murah rezeki azwa. bestnya. sheila baru dapat 4 BE :)

Lyaa Suriany said...

best2. kite ni dah lama biar blog bersawang hr tu. xtau pe jd dah

merahitujambu said...

alhamdulilah rezeki..sy pon tgh tgu cek ni..hehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...