Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 5 September 2014

Box transparent je..

selamat pagi cantik manis..hari ni nk share lah lagi..perihal + konflik meyusun tudung..huhh..mcm2 cara dah..tp kejap je nnti terabur blik..hehe...

tp klai ni nmpknya mcm kekal elok lama sikit..harapnya bertahan..

kali ni mengemas tudung n shawl..pashmina ada juga..tapi pashmina xsusun dlm box ni..gantung kat yg gantung tudung tu dlm almari..sbb tebal..

group kami suka susun atur kat fb mmg bnyk sngt membantu dlm megemas macam2...dari hal sekecil2 ni pun ramai yg share..seronok sngt...so..bila rajin datang..apa lagi..teruslah kan..


sebelum ni susun tindih2 ikut suka je..xpun bila dah basuh peruk je dlm tu..ish2..apelah ummi azwa ni kan..tp sekarng ni sudah ada lebih kesedaran..kumpul2 semua tudung...lipat2 kasi elok..pastu susun cantik2 mcm ni...bila mcm ni barulah senng nk tgok warna n corak mana nk..xdelah berterabur lagi klau nk amik...


tudung xdelah bnyk mana..tgh berfikir2 klau beli tudung lagi nk susun gaya mana pulak..harap2 ada yg membantu bg idea yg lebih kemas n teratur klau ada tudung bnyk..hehe..dah plan dah ni nk tambah koleksi..tp klau boleh snng dlm kotak kot..sbb klau gantung mcm xcomel je..hehe


so..sekarang ni total 2 kotak transparent utk tudung...yg selendang n pashmina n selendang manik2 gtu tu gantung elok2 dlm almari je..

seronok pulak dok mengemas..seronok nk share ngan cantik manis..sambil2 azwa tdo tu kan..sempatlah serba sikit kemas yg mana patut..

cantik manis pulak kemas2 mcm ne??jom share2...

TQ

PUAN MAH

7 00 sudi berkongsi cerita:

Petak Bunga said...

nak lipat susun gini senang..
nk maintainya, Ya Allah cik Mah..susah banget eh..

Shizan Syafik said...

Aidijuma.. Hehehe.. Nmpk yg tu je.. Kiki

Cik Puan Tqah said...

spotted tudung aidijuma tqah beli..hehehe...

Fiqah Feeona said...

Banyak betul tudung...Saya yang dah tak guna terus derma..Ada 5 helai tudung je sekarang..Semua tudung sarung...

cik mah said...

Bunga:kan2...haha...ni bertahan dah juga ni..semngt2..hehe

Shizan:ops...br berjinak2 nk pkai aj..best..

Tqah:hehehe...kan2...depan skali..pling suka..

Fiqah:xbnyk ni..ada orng lagi berkotak2 n berhanger2...5 je..wah..snng nk simpan..

Sya Mimie said...

asslmkm cikmah.. sama la ngan sy pun. susun dalam box. lipat kecik2.. sebab tudung bawal bnyak..hehe

Baby kids said...

assaalamualikum pn mah hehehe
skema pnmah..haha

gunalah hanger tudug klip 17 klip,special price for you and also your follower.reaseonable price,you will never ever get this price anywhere..hihik
tidy and jimat space..dada adik syg..hihik

https://www.facebook.com/Babynkidsfantasy/photos/a.452337124859914.1073741863.354256331334661/515950661831893/?type=3&theater

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...