Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, 14 September 2014

Mari bercantik2 dari Hijab pin @bysakinah

selamat pagi cantik manis..hari ni nk promotekan bisnes hot mama gosip...jom2 lah kita bercantik2..

sure akan puas hati sbbnya pin tudung ni comel sngt n sgtlah gojes...boleh digayakan masa pkai shawl..n tusung juga...sure..tambah2  cantik..eh..hehe.

Boleh follow instagram @bysakinah atau like page di facebook by sakinah (https://www.facebook.com/bysakinah)

             Antara koleksi batch 1 yang ada seperti dibawah:  






Untuk harga boleh Tgk di facebook atau instagram.. Nak lagi cepat? Whatsapp je tqah di0196348003

Cod di klcc boleh tgk live koleksi yang ada.. During lunch hour.. Atau pon hulu langat.. Chulan square.. Pavillion dan pantai dalam boleh diatur..

apa2 info n latest design le tgok kat insta n page ye...jgn lupa tau...at least ada 2 3...br berseri2 ngan shawl comel2...

TQ

PUAN MAH

1 00 sudi berkongsi cerita:

Sya Mimie said...

asslmkm cikmah...
comel2 semuanya.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...