Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 30 September 2014

Boleh menang kek tau!!!


selamat malam...entry larut malam...wah..tetiba je kan...pastu jadikan sticky post terus...ni sticky post..yg promo tasbih pun sticky post juga..huhh...penuh sticky je..hehe..lama rasa xjoin contest tau..so smngt lain mcmlah...

Nk menang kek x???

kan dah bgtau hari tu..suh join...so cik mah lah yg join..cantik manis nk join pun sempat lagi ni..cepat2..meh bersaing secara sihat..


cik mah nk minta cantik manis like kan gmbar cik mah....skali tu..like lah page YUMMYLICIOUS juga tau..


tadaa...gmbr yg menjadi taruhan cik mah...cik mah n en suami n kek perkahwinan..

ni linknya ye...



Kenapa cik mah join???

sebab utama adalah untuk support kawan2 blog...n kawan hot mama..

sebab lain juga..sebab cik mah dah rasa kek as mmg sedap...so xrugilah klau join..ada rezeki menang..

sebabnya..hadiahnya adalah kek...kek ni nk hadiahkan kat en suami sempenan besdaynya nnti 12/10..gtu ha...semangat bininya join nk menang kek...wat kek xpandai..tau makan..hahaha

so..jomlah cantik manis support cik mah n yummylicious...contest tamat 30/9 ni ye..xlama dah..jom2..

terima kasih pada yg sudi like n sudi support kami..tq semua..

TQ

PUAN MAH



1 00 sudi berkongsi cerita:

Fiqah Feeona said...

Dah like dahhhh..Selamat Berjaya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...