Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 2 October 2014

Mommy2 pada baby girl!!!!

Selamat pagi.....huhhh...semenjak stok bertambah...hahaha..sengajakan...tambah sendiri..teruslah blurrrrr...ummi dah blurrrr...

So...calling2 pada mommy2 yg ada baby girl sekalian...nk minta pendapat n nk mommy2 share skali...

Cik mah dah xtau nk simpan mcm ne..headband azwa...dah melimpah2 dar bekas..klau masuk juga..t bunga2 headband penyek2...xcomellah..t rosak pulak..syglah nnti kan...ingt n hajatnya nk simpan utk adik2 azwa...opsss...hehehe...

So...memula masuk dlm ni..pastu rasa..eh xsesuai..sbb bila angkat ala...terangkat skali...pastu terabur...ala...xbest...klau gantung..nk beli yg mcm ne ek???.

Ada jumpa ...tp sikit sngt tempat gantung tu...mcm xsesuai...alahai..blurnyalah...inilah jadinya klau dah terlebih2 headband...hahhaa...ni blum masuk lagi klau ada sepit2 comel azwa nnti...belum lagi cekak2...ahhahha...

Sindrom anak perempuan..mmg gila lah umminya ngan aksesori..meh lah share2 ngan cik mah..mcm ne mommy2 simpan headband baby2 girl comel.....harap sngt dpt idea utk penyimpanan yg lebih baik..sekrng ni rasa xsistematik pulak...



Kadang tu..sbb bekas xmuat..dlm beg ni sikit..beg tu sikit..dlm kereta abah pun ada,..dlm handbag ummi pun ada..kat mana2 je ada..hahaha...nmpk sngt dah mcm overload headband..hehehe..okey2 jnji xbeli dah..pkai yg ada je...sbnrnya nk cukupkan stok warna..hahahha...dah cukup kot ek...rambut azwa pun dah pnjng juga...eh..xla le ikat..le pkai sepit je...t ummi nk belikan azwa sepit pulak...wahhh..excited...


Tolong ye!!!!!...sharekan macam ne nk simpan headband azwa ni ngan teratur....


TQ

PUAN MAH...

15 00 sudi berkongsi cerita:

Sheila Salim said...

assalamualaikum cikmah.. wahwahh banyaknya aksesori azwa. bestnya. sheika takda idea sebab belum ada baby girl. hiewhiew ~~~

Fiqah Feeona said...

Nasib baik saya tak de anak perempuan lagi..Kalau ada..lagi teruk kot sindrom dia..

lia said...

nan-ado aksesori ni sbb ank pompuan ku x nak lekat menda atas kepala... xdpt memberi pendapat hu3

She's DHHassan said...

amboi seronok betul ada baby girl kan.. brg2 semua comel comel

bintang hati said...

ye laaa kan .. org ade baby girl kan kan kann.. tentu la aksesorinya menimbun sbb ummi nya punya kje..hihiihi.. ala kite xde la cgdn sgt... tp bekas yg cik mah wat letak headband tu cam x bpe seswai, cer try google ni ...
http://www.quinkitty.com/2011/12/diy-headband-holder.html ..

merahitujambu said...

yee cik mah..almari x muat d bj mereka.tp husnaa xde lg aksesori

cik mah said...

CIK BIN:alamak dah terbiasa cik bin lah..hehe...aa..mmg umminya punya keje lah..hehe...dah tgok dah link..t le r try2 wat juga ni...excited dah...

cik mah said...

CIK BIN:alamak dah terbiasa cik bin lah..hehe...aa..mmg umminya punya keje lah..hehe...dah tgok dah link..t le r try2 wat juga ni...excited dah...

cik mah said...

CIK BIN:alamak dah terbiasa cik bin lah..hehe...aa..mmg umminya punya keje lah..hehe...dah tgok dah link..t le r try2 wat juga ni...excited dah...

cik mah said...

sheila:waalaikumsalam...hehhe...bnykkan..ni lah sindrom baby girl..mcm2 lah kan...xpe2...tq sudi comment

cik mah said...

fiqah:hehehe...kan2...xlama lagi nnti mesti ada gak baby girl..hehe

cik mah said...

lia:la yeker...mcm azwa ni dari kecik dah biasa..die usik pun skali skala je...tp mmg slalunya xusik pun...die pkai je..tudung pun cik mah pkaikan..

cik mah said...

she:kan2...t turn awk pulak..insyaallah...

bintang hati said...

hrp2 thn dpn dptla sindrom mcm cik mah ni.. hihihi

anis suryanie said...

hahaha.. sama la ngan anis.. merata ada je headband.. dalam handbag lah, dalam bag diapers lah.. hehehe.. Tak tahan tengok headband ni.. baik yang beli or yang diy.. bersepah-sepah.. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...