Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 9 October 2014

D.I.Y:Bunga tangan daisy..

Selamat pagi...Hari ni nk cerita hasil kerja tgn cik mah yg comel..eh2 tetiba je kan..alhamdulillah kerana memepercayai cik mah untuk hari bahagia myra..

Myra tempah bunga tangan daisy saiz large...warna pulak pink + purple...cik mah pili kan pink pekat n purple pekat.....t utk net n kain satin tu warna soft pink..




Tadaa...pengantin baru...selamat pengantin baru...semoga bahagia selalu die duna n akhirat..


Ni masa selesai majlis nikah myra n pasangannya..untuk bunga tangan ni cik mah tambahkan sedikit pearl2 bg lebih menarik n shinning2 gtu...kira mcm design baru tp harga tetap sama ye...

Seronok dpt DIY lagi..puas hati rasa...ni pun dlm pembikinan bunga tgn rose pulak...cik mah lebih fokus pada tasbih..ye lah kan..nama pages pun tasbih cintaku...bunga tgn ni kira utk sambilan n lebih pada kepuasan...so jgn risau..harga insyaallah yg terbaik...postage pun siap diskaun tau..hehe...



yg ni pulak gmbar masa mjlis bertandang myra...senng n matching ngan warna ape pun...cantik je...

Klau nk b2b nk diy pun snng je..cuma kena ada kesabaran yg tinggilah n kerajinan n ketekunan...nmpk x...n yg paling penting kena ada MINAT tau..insyaallah..lahir dari hati..insyaallah memberikan yg terbaik,.sbnrnya bnyk yg cik mah dah wat...dah ada yg dapat bby pun..cumanya cik mah ni xmenyempat nk post kat blog...mohon maaf...

Pada yg berminat le pm cik mah kat fanpage TASBIH CINTAKU..atau whatsapp 0176626152 ye..maaf skali..kadang2 tu cik mah lambat reply..maklumlah bz melayan azwa.....

TQ
PUAN MAH.

3 00 sudi berkongsi cerita:

suhailah hamid said...

Cantik la hadil tgn pn mah.
Salam perkenalan dr sue www.sihatituniat
Com ;)

CikSiti said...

cantik!

Sya Mimie said...

asslmkm cikmah.. cantiknya la hai hasil diy tu.. camne nak buat bnga tu eh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...